Gravid Tjener Gav Gratis Måltid Til Hårdt Trængt Familie. Senere Fik Hun Sit Livs Overraskelse

En tjener fik livets overraskelse på en lokal restaurant tirsdag fra en person, du ikke ville forvente.
Abby Mitchel har været tjener for denne Broken Spokes for de sidste 2 år. Ifølge mange kunder er hendes smil og positive holdning en af ​​hovedårsagerne til at vende tilbage.
“Det er overraskende, hvordan hun altid synes så glad, selvom hun undertiden kan være den eneste tjener i de travleste timer,” siger Rosie McArthur.
At blive rejst af en enlig mor, Abby er ikke fremmed for hårdt arbejde. “Det er i mit blod,” siger Abby. “Uanset om det er min familie eller mit fællesskab, er jeg altid her for at give den bedste service med et smil til alle, der har brug for det. Du ved aldrig, hvilken dag den person har haft. “
Så det kom ikke som en overraskelse, da Abby tog 2 måneder siden for at give en kæmpende familie et gratis måltid om dagen. Ned på deres held måtte Connor forlade Auckland hjem og leve ud af sin varevogn. En dag opdagede Abby familien med et tegn på høflig måde at bede om hjælp eller mad.
“Det gør mig bare ondt for at se, at de to små piger mødes med deres forældre efter skole uden håb om at have en rigtig middag senere,” sagde Abby. “Jeg er bare glad for at være den person, der kan give det til nogle gode mennesker i nød.”
Godt gjort! Og en varm gestus sikkert, men en som faderen, Ryan Connor, var helt sikkert ude af stand til at tilbagebetale hende.
En dag fik han en audition til at spille for et nyt stigende band kaldet Cherry Blossoms. Før han ved, får han radio spil i sin hjemby og får rockstar penge. Men han har altid været en god familie mand, gav Abby gratis shows og en underskrevet guitar.

Like what you read? Give Denmark Top News a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.