Digitalist — myyminen vaatii ostamista

Kuoma! Vaikka oletkin henkilöbrändätty digivallankumouksen johtohahmo, osoitat parempaa verkostojohtajuutta ja hallitset kriittiset vertikaaliasiakkuudet paremmin, kun opettelet ensin ostamaan digitaalisia palveluita. Lue kriittiset ostettavat palvelut.

Hubspot

Hubspot, eli veljien kesken Hubbari, on digitalistin Habbohotel. Sillä koukutetaan asiakkaat, luodaan markkinointikelpoiset liidit ja hallitaan sisällöntuotantoa. Voimakas analyyttinen hypermoottori ja mahdollisuus kategorisoida onnettomia sivuilla käyneitä antavat mukavasti jumaluuden tunnetta. Messiaaninen Hubspotin koulutus tekee tästä ihanan tutun tuntuisen.

http://academy.hubspot.com/

Vainu

Vainulla voit digitaalisesti selailla kaikkia Suomen yrityksiä ja niiden uutisia. Vainun upeus on kuitenkin sen “Digitalistinen valmius” -kohdassa. Vainu siis kertoo sinulle, onko kukaan kuoma vielä tarttunut toimeen. Jos luku on yli 5, veli ei ole vielä ehtinyt vetämään PowerPointteja auditoriossa.

https://www.vainu.io/fi/

LinkedIn Preemium.

Linkkari on digitalist-myyjän linkkuveitsi. Siellä on suoraviestit, profiilit ja informatsiuuni. Jos henkilö on Linkkarissa aktiivinen, hän on todennäköisesti kanssadigitalisti. Iske kiinni, ja pöhinä voi alkaa! Miksi Premium? Koska silloin saa nätimmän profiilin ja isosti inmaileja.

https://premium.linkedin.com/professional

Sähköisen myynnin konsultointipalvelu

Koska myyminen ei ole koskaan muuttunut näin nopeasti, on aika ostaa viisikymppinen digitalist-setämies kertomaan uusista myynnin tuulista. Kuoma opettaa teille myynnin ABCD:n. #Always #Be #Cleverly #Digitalist.

https://www.liiketoiminta.info/

Innovaatioseteli

Innovaatioseteli on myynnin mahtavin apukalu sitten PowerPointin ja E-sarjan Mersun — sen avulla digiprojektit myyvät kuin häkä! Mutta jotta opit käyttämään innovatioseteliä, sinun kannattaa aluksi ostaa konsultointia innovaatiosetelin myyntiin.

http://conte.fi/innovaatioseteli/

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.