Tarjouspohjat Word-, Excel-, PDF- formaatissa ja Google Drivessa

Ilmainen tarjouspohja

Ilmainen tarjouspohja PDF-, Excel- ja Word-muodossa — päivitetty vuodelle 2019. Suunniteltu erityisesti pienille yrityksille, edustajjille, konsulteille ja freelancereille. Ladattavissa ilmaiseksi — ole hyvä!

Valitse haluamasi muoto, napsauta sopivaa kuvaketta ladataksesi pohjan ja täytä se. Olemme myös lisänneet muutaman ohjeen artikkelin alareunaan, jos tarvitset lisäapua.

Tässä muutama erilainen vaihtoehto, klikkaa mikä sopii parhaiten sinulle:

(VINKKI — Wordiä tai Exceliäkin nopeampi ja helpompi on räätälöity tarjousohjelmisto. Voit luoda ja lähettää tarjouksia alle 60 sekunnissa!)


Lataa tarjouspohja

Yksinkertaisesti valitse haluamasi muoto ja klikkaa kuvaa ladataksesi sen. Word ja Excel pohjat ovat muokattavissa olevia tiedostoja. Muokataksesi Google Drive pohjaa, sinun täytyy joko kopioida tai ladata se.

Ladattavat tarjouspohjat

Ohjeet täyttämiseen

Kun olet ladannut tarjouspohjan, sinun on täytettävä se. Varmista, että sisällytät vähintään kaikki seuraavat tiedot.

Ilmainen tarjouspohja
  • Luettelo tuotteista / palveluista, joita tarjoat potentiaaliselle asiakkaalle. Mitä tarkemmin teet tämän osan — sitä parempi. Mitä selkeämpää asiakkaalle on mitä heille tarjotaan, sitä paremmin vältetään väärinkäsitykset myöhemmin.
  • Määrä ja yksikkö kullekin tuotteelle / palvelulle (palveluiden yksiköt ilmoitetaan yleensä tunteina, ja tuotteet yleensä niiden standardi mittayksikkönä eli montako metriä kaapelia, kappalemääränä tai kiloina sementtipussit jne.).
  • Tuotteen / palvelun hinta ja vastaava arvonlisäveroprosentti, jos käytät sitä tarjouksissa (pohja laskee automaattisesti vastaavat summat).
  • Yhteystietosi (sekä ylä- että ala kentässä) sekä potentiaalisen asiakkaasi tiedot. Tarjoa asiakkaallesi mahdollisuus tavoittaa sinut, jos he haluavat edetä tarjouksen kanssa. On hyvä myös varmistaa, että sinä olet tekemisissä oikean henkilön kanssa (etenkin suurempien asiakkaiden kanssa, joilla on useita osastoja …).
  • Tarjouksen voimassaoloaika.

PDF tarjouspohja

PDF tarjouspohjan luomiseen on useita tapoja. Voit muun muassa ladata Word pohjan, lisätä tietosi dokumenttiin ja sitten printata sen PDF formaatissa.

Voit myös klikata Google Drive pohjaa, syöttää tietosi ja sitten ladata tiedoston PDF formaatissa. Voit tehdä tämän klikkaamalla tiedostoa/file (ylävasen), valitsemalla lataa/download, ja lopuksi valitsemalla valikosta PDF dokumentti (.pdf).

Jos haluat tyhjän PDF tarjouspohjan voit myös ladata tämän valmiin pohjan (suosittelemme, että printtaat ensin ja sitten lisäät tietosi).


Tarjouspohjat englanniksi

Jos teet liiketoimintaa ulkomailla, voi olla hyödyllistä jos tarjouspohjat ovat englanniksi helposti saatavilla. Pelastamme sinut vaivalta kääntää omat pohjasi ja olemme luoneet nämä sinulle valmiiksi.

Kuten yllä, pohjia löytyy Word-, Excel- ja Google Drive -muodossa, ja kaikki käännetty englanniksi. Yksinkertaisesti napsauta ja lataa!

Ladattavat tarjouspohjat

Luo oma tarjouspohja

Jos haluat “räätälöidympää” kuin meidän valmiit pohjamme, voit myös luoda oman pohjasi. Olemme koonneet joitakin ohjeita, joissa on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää. Lisäksi vielä vaiheittainen opas ja video ohjeiden mukana.

Miten Luoda Tarjouspohja

Duuers — Jopa helpompi kuin Word pohja

Toivomme todella, että tämä pohja on hyödyllinen. Tiedämme, että tällainen paperityö voi usein olla hankala saada oikein…

Jos haluat yksinkertaistaa tarjousten luomista, suosittelemme, että tutustut Duuersiin. Työkalu on suunniteltu erityisesti tarjousten tekemiseen. Tavoitteemme on tehdä tarjoustyöskentely mahdollisimman nopeaksi ja helpoksi — alusta loppuun alle 60 sekunnissa.

Miksi et kokeilisi itse? Kokeile työkalua ilmaiseksi.