Internet și mobile banking pentru Energbank

Energbank

28 ianuarie, 2014, Bangalor, India — IDEALINVENT Technologies, un pretendent în curs de dezvoltare în domeniul banking software, l-a declarat pe Energbank drept clientul lor inaugural în Moldova.

Energbank, care are 70 de filiale pe întreg teritoriul republicii, a optat pentru internet şi produse pentru banking mobil, care sunt parte integrantă a soluţiilor ConnectCore™. Serviciile online ale Energbank vor fi iniţial disponibile pentru clienţi individuali şi mai târziu se vor extinde şi asupra clienţilor comerciali ca parte a planului lor de viitor.

După ce a obţinut livrarea cu biblioteca ConnectCore de servicii SOAP web, banca se apropie de realizarea integrării canalelor cu sistemul central. Implementarea este realizată de coordonată DAAC System Integrator înpreună cu partenerul IDEALINVENT.

Ebergbank comentează “Am fost în căutarea unui produs nou, mai avansat din punct de vedere tehnic decât sistemele utilizate de către concurenţii noştri. Este de înţeles, prin urmare, că trebuia să avem un nivel înalt de confort cu ceea ce putea livra ConnectCore, deoarece noi plănuiam să facem ceva, ce nu avea precedent pentru standardele locale. Au existat provocări potenţiale asociate cu alegerea unui vendor internaţional, care era nou pentru piaţa din Moldova, precum şi cu implementarea unui produs superior decât ceea ce pot să suporte sistemele existente. O nouă soluţie a fost o alegere îndrăzneaţă; oricum alegerea noastră a fost răscumpărată obţinând un nivel înalt al soluţiei, cu mult înaintea concurenţei noastre. Livrarea în sine a fost foarte compactă şi integrarea se aşteaptă să fie uşoară cu ajutorul bibliotecii standardizate de servicii web.”

Cu soluţia ConnectCore™, Energbank a ales un produs, care este construit pe baza unui cadru robust şi a unei tehnologii superioare, permiţându-i să fuzioneze într-o arhitectură orientată pe servicii de referinţă, asigurând o implementare rapidă şi costuri mici de proprietate. Pe lângă eficacitatea arhitecturală, care stă la bază, soluţia ConnectCore™ promite să ofere caracteristici diferenţiate, cum ar fi: o platformă unică de comunicare, domenii inteligente auto sugestive şi multe astfel de caracteristici din web-ul modern.

Premkumar Bhagwatsaran, CEO la IDEALINVENT, a spus: “ Soluţia ConnectCore a fost proiectată ţinând cont de utilitate pentru a asigura o înţelegere uşoară, în timp ce procesele sofisticate asigură executarea precisă a tranzacţiilor.” Ulterior, el comentează — „Această livrare, una dintre cele mai avansate tehnic de pe piaţa financiară din Moldova, va asigura o prezenţă puternică online şi capacităţi mobile pentru Energbank, permiţându-le să ofere o experienţă excepţională clienţilor, făcând ca internetul şi dispozitivele mobile să fie unul dintre canalele lor principale de a menţine clienţii implicaţi.”