Cum arată 2018 pentru specialiștii în comunicare?

Aflăm chiar de la specialiști în cadrul celei mai mari conferințe de comunicare și relații publice din România! PR Forum, organizat de Evensys, parteneri media EFdeN, revine cu cea de-a 12-a ediție în întâmpinarea celor care vor să știe în permanență care sunt noile idei în comunicare, ce strategii folosesc branduri cunoscute și cum să realizezi campanii relevante. Pe 29–30 martie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, participanții vor lua parte la 2 zile de conferințe, seminarii și cursuri intensive.

Iată de ce nu trebuie să ratezi ediția 2018 PR Forum:

EXPERIENȚA INTERNAȚIONALĂ

Invitat special al PR Forum este Merlin Koene, Executive Vice President Communications, ProSiebenSat.1 Media SE. Merlin și-a început cariera ca jurnalist, fiind inclusiv reporter pentru CNN, 3sat, ORF și Spiegel-TV. După ce a oferit și consultanță globală strategică în domeniul comunicațiilor la CNC, s-a îndreptat către corporate communications. Între 2009–2017, Merlin Koene a lucrat la Unilever ca Director of Sustainable Business & Communications. În prezent coordonează grupul de comunicare al ProSiebenSat.1 în calitate de Executive Vice President.

TENDINȚELE INDUSTRIEI

Unii dintre cei mai cunoscuți oameni de PR din România vor aduce în prim plan tendințele care contează acum în comunicare! Peste 30 de specialiști din industrie vor prezenta idei, soluții și oportunități pentru companii. Printre vorbitorii acestei ediții se numară: Cristina Hanganu (Director de Comunicare și CSR, Lidl România), Adina Ionescu (Director de Comunicare & CSR, Grup Renault România), Alexandra Răuț ( Brand Manager, Huawei România), Cătălin Cindea (Head of Corporate Affairs, British American Tobacco Romania), Dana Dobrescu (Communication Manager, Unilever South Central Europe), Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR), Oana Bulexa (Managing Director, MSLGroup The Practice), Sorana Savu (Senior Partner, Premium Communication), Alexandru Paius (Senior Partner, IMAGE PR), Crenguța Roșu (Managing Partner, DC Communication), Irina Roncea (Deputy Manager Director, Golin Romania), Monica Jitariuc(Managing Director, MSLGroup The Practice).

PR ACADEMY — WORKSHOP-URI INTENSIVE

Platforma PR Academy, locul în care cele mai importante tendințe și nevoi sunt transformate în cursuri interactive, revine și în acest an cu patru seminarii menite să ofere doza necesară de creativitate și soluțiile practice pentru provocările majore din comunicare.

YOUNG PR SEMINAR

Cel mai practic seminar de Relații Publice dedicat studenților, revine pe 29 martie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Essential Toolkit în Public Relations este un seminar cu multe studii de caz și sfaturi concrete care vor oferi o imagine cât mai realistă a activității de relații publice.

PR Forum este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Orange, MedLife, Coca-Cola HBC si Danone, cu susținerea: DC Communication, GMP PR, Golin, Image PR, Premium Communication, MSLGROUP The Practice.

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.