2017 En İyi Bilim Kurgu Filmleri

Oyun Haberleri
Eniyi.Si
Published in
1 min readSep 18, 2016

Bilim kurgu filmleri dediğimiz zaman akla gelen başlı yapıtlar belli aslında. Serinin devamı olarak karşımıza gelen türlerin yanı sıra 2017 en iyi bilim kurgu filmleri arasında tamamen yeni senaryosu bulunan filmlerde bulunuyor. Bu listemizde sizler için en iyi 5 ismi bir araya getirmeye çalıştık.

Bilim kurgu dediğimiz zaman tabi ki artık gelişen teknolojiyi de göz önüne alırsak mekaniklerle dolu bir yapım akla geliyor. Ama aslında en iyi bilim kurgu filmleri sadece bu tarza yönelik yapımlar değil. Konusuyla biraz daha farkındalık yaratarak izleyiciye tam anlamıyla bir keyif vermeyi başaran bu yapımlar daha çok ilgi görüyor. Kaptan Amerika’nın mesela en iyi serisi hangisi deseniz ilk karşımıza gelen bölümünü tercih ederim. Benimle aynı düşüncede olan birçok kişinin olduğuna da eminim.

En iyi filmler konusunda sizlere olabildiğince farklı listeler sunmaya çalışıyoruz. En azından farklı yapımları bularak standartlaşmış filmlerin dışına çıkmanıza yardımcı olmak için uğraşıyoruz. Emin olun fenomen olmayı başaramamış ancak gerçekten oldukça kaliteli olan birçok farklı yapım bulunuyor. İşte bunları yaptığımız listelerde olabildiğince size sunmak hedefimiz ancak tabi en iyisini seçtiğimiz için ister istemez sürekli karşınıza gelen filmlerde oluyor.

2017 yılı en iyi bilim kurgu filmleri konusunda oldukça farklı ve serinin devamı olarak geleceklerde ise her zamankinden daha iyi olarak karşımıza gelecek gibi duruyor. Buda izleyici için heyecan verici bir durum. Bazısı için tanıtım fragmanları yayınlandı ancak henüz fragmanı bulunmayanların çekimlerinden bazı kesitlerin filmlerin açıklamasında sizlere sunduk. En azından fikir edinmenize yardımcı olacaktır.

--

--