3000 TL’ye Alınabilecek En İyi Telefonlar

Oyun Haberleri
Eniyi.Si
Published in
1 min readOct 3, 2016

3000 TL’ye Alınabilecek En İyi Telefonlar
Telefonu sadece bir telefon olmasından fazla olarak kullanacaksanız fiyat olarak 4 bin liraya kadar çıkmanız gerek. Evet, bir zamanlar araba alacağımız parayla şimdi iyi bir telefon alma peşindeyiz. En son çıkan ve en iyi özelliklere sahip olan cihazlar lüks sınıfından da yukarısı. Telefonlar için bu fiyat artışı sürekli devam edecek mi merakla bekliyorum.

3000 TL’ye alınabilecek en iyi telefonlar konusunda seçim aşağı yukarı bellidir. İlk akla gelen marka Apple ve Samsung olmakta. Listemizde 4 model de bu iki markaya ait. Tahmin edeceğiniz gibi iPhone ve Galaxy serisinin son modelleri ancak bu fiyatı bulabilir. En ucuz fiyata sahip olan da HTC’nin modeli.

Akıllı telefon kullanmada profesyonel makineyi aratmayacak bir görüntü kalitesi ve bilgisayar kullanmayı gerektirmeyecek işlem hızı istiyorsanız 3000 TL’ye alınabilecek en iyi telefonlar arasında seçim yapmanız gerek. Bu tercihler şuan piyasada yer alan en iyi 5 telefon olmakta. Size göre en iyileri listemize ekleyebilirsiniz ancak bunlar haricinde 3 bin lira civara alınabilecek gelişmiş bir telefon modeli yok gibi.

Listemizi 3000 TL’ye alınabilecek en iyi telefonlar olarak belirledik ama ne yazık ki fiyatlar 4 bin liraya kadar yükselebiliyor. Şuan piyasa da yer alan en iyi telefonlar olduğu için fiyat olarak da en yüksek modeller. Biraz daha uygun fiyata tercih yapmak istiyorsanız yine oldukça kaliteli olan 2000 TL’ye alınabilecek en iyi telefonlar listesine bakabilirsiniz. Fiyat olarak neredeyse bu listemize göre yarı yarıya. Ancak orada yer alan cihazlarda en iyi özelliklere sahip. Bu listemiz açıkçası sadece lükse kaçmak isteyenler için tercih edilir olmakta.

--

--