3. és 4. fázis költségvetés

White paper frissítés 5-ös verzióra

Az ICO token értékesítésünkkel kapcsolatosan frissült az úgynevezett “white paper” avagy az a dokumentum, amely a tartalmazza az ENVIENTA múltját, jelenét és terveit a jövőre nézve. Ugyanígy tartalmazza a projekt bővebb bemutatását és a pénz felhasználását is.

fotó: pixabay.com

Most gy újabb frissítésen vagyunk túl, szám szerint az 5-ös változaton, mely teljessé teszi a projekt 4 fázisának költségvetési elosztását. Mindent érhetőbben százalékosítva és tortadiagrammal ábrázolunk, ügyelve arra, hogy szervezetünk a potenciális befektetők előtt most és a jövőben is mindig transzparens maradjon.

3. fázis

Röviden (erről majd még blogbejegyzés is készül) a 3. fázis grafikonja az ENVIENTA platform fejleszétésével és az ehhez kapcsolódó marketing és operációs költségek feldolgozásáról szól:

4. fázis

A 4. fázis az ENVIENTA platformon keresztül megszervezett gyártás és disztribúciót hivatott szolgálni. Itt már egy komolyabb volumenű desig, gyártás és disztribúciós költségekkel kell számolnunk. Még ezzel kapcsolatban is jövünk egy bejegyzéssel.

A frissített white paper itt található: http://envienta.com/downloads/envienta_alternative_lifestyle.pdf


Az ENVIENTA rövidesen indít egy ICO token értékesítő kampányt és ezen befektetési lehetőségen át te is közelebb vihetsz minket a már előzőleg vázolt céljaink felé. A kampány oldala itt érhető el: https://www.kickico.com/campaigns/6003/envienta-home-of-the-future-with-efficiency