Magyar FinTech megoldás a The Next Web TOP 5 listáján

Rollet
Érintésmentes Fizetés
2 min readMar 27, 2020

A The Next Web a Rolletet Magyarország egyik legmeghatározóbb startupjának választotta 2020-ban. Kiállítás mellett lehetőségünk nyílik majd bemutatni hazai innovációnkat a TNW színpadán a nemzetközi közönség előtt.

A Rollet mobilitási innovációjának köszönhetően bármely jármű fizetési eszközzé válhat, így a vezető egyszerűen, áthajtással tud fizetni a parkolásért, tankolásért, vagy egy drive-through éttermi szolgáltatásért. A Rollet autós fizetés nem igényel a felhasználó részéről fizikai közbenjárást, mivel a fizetés folyamata teljesen automatizált, az autó felismerésén keresztül a pénzügyi tranzakció teljesítésig.

,,Büszkék vagyunk, hogy olyan startupokhoz csatlakozhattunk, mint a Codecool, a Recart, a Syncee és a Talentuno. A budapesti startup-ökoszisztéma sokat fejlődött az elmúlt években, ez a növekedés elengedhetetlen ahhoz, hogy az innovátorok világszínvonalú, soha nem látott ötleteket valósíthassanak meg hazánkban. Úgy gondoljuk, a Rolletnél olyan egyedi megoldáson dolgozunk, amely egyszerűbbé, gyorsabbá és zökkenőmentesebbé teszi a járművezetők mindennapi életét. ” — Andy Zhang, a Rollet vezérigazgatója.

A TNW Tech5 minden évben Európa legmenőbb ötleteit mutatja be fejlődési volumen, és a bennük rejlő potenciál alapján. A kritériumok között szerepelnek a jelentősebb befektetési körök, a csapat gyarapodása, és a megoldás társadalomra gyakorolt hatása. Az európai országok 5 leginnovatívabb vállalkozásai meghívásban részesülnek, hogy ötleteiket a TNW konferencia nagyszínpadán is bemutathassák.

A TNW 2020 célja, hogy támogassa a startupokat a következő szintre való lépésben, kapcsolatok, és kockázati tőkebefektetés révén. Tavaly több, mint 5000 induló vállalkozás állított ki konferencián és együttesen több, mint 4 milliárd euró összegű forrást sikerült a startupokba invesztálni.

--

--

Rollet
Érintésmentes Fizetés

Seamless drive-through payments with any car. Pay for your parking, fuel or dinner with Rollet‘s contactless solution. / IoT, Mobility, Fintech