Dezamăgit

Mă simt, în mod continuu, dezămăgit de tot ce se află în jurul meu, de oameni şi de orice se naşte din aceştia. Din cauza asta îmi place să plec, să plec acolo unde nu mă poate găsi nimeni. Însă ce-i ciudat e faptul că ei mă pot scoate de-acolo şi-o şi fac de multe ori, chiar dacă doar eu ştiu unde se află locul acela.

Totuşi nici pot să-i învinovăţesc când îmi fac asta, pentru că e nevoie de mine în lumea lor… în lumea noastră, de fapt. E nevoie să ies afară uneori şi să trăiesc, însă, vai, de-ar putea ştii ei câte se întâmplă în locşorul meu, câte lucruri simt eu atunci când îi explorez infinitele coridoare, numai de-ar ştii, poate nu s-ar mai purta astfel cu mine.

Cred că pentru asta trăiesc, pentru locul acela şi pentru toate idelile pe care mi le bagă în cap. Desigur, de cele mai multe ori îmi bagă prostii, prostii care mai târziu, ajung să-mi distrugă întreaga fiinţă, dar ce pot face eu în privinţa asta? Eu-s de vină, că aşa l-am învăţat.

Uneori, în momentele mai proaste îmi vine să dau foc locului, să nu-l mai văd niciodată. Îl scuip şi-l înjur pentru toate momentele alea în care m-a bagat în belele, dar adevăru-i că oricât aş încerca să fac asta, totu-i fără rost.

Eu sunt locul iar locul sunt eu. Ăsta e adevărul, oricât de mult îmi place să-mi zic uneori că suntem entităţi diferite. Trebuie să-l accept, atât cu părţile sale bune, cât şi cu părţile sale rele, pentru că fără el, aş fi exact ca ei, ca cei care mă dezămăgesc în fiecare zi. Totuşi, aici apare o mică dilemă. Din cauza locului sunt dezamăgit sau din cauza lor?

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.