Alcaeus Mitropoulos
Fetch.ai
Published in
3 min readFeb 21, 2023

--

Το Fetch.ai συνεργάζεται με τη Bosch για να σχηματίσει ένα ίδρυμα για την προώθηση βιομηχανικών εφαρμογών με χρήση τεχνολογίας Web3

Η Bosch και η Fetch.ai ανακοινώνουν τη νέα τους συνεργασία για τη δημιουργία ενός νέου ιδρύματος Web3 — Fetch.ai θεμέλιο, που στοχεύει στην έρευνα, ανάπτυξη και αξιοποίηση της τεχνολογίας Web3 για περιπτώσεις χρήσης πραγματικού κόσμου που θα εκτείνεται σε όλους τους τομείς της κινητικότητας, της βιομηχανίας και των καταναλωτών.

Το Ίδρυμα Fetch.ai θα εδραιωθεί στις βασικές αρχές της διαφάνειας, της διαφάνειας, της ουδετερότητας και της κυριαρχίας των δεδομένων και της τεχνολογίας. Το Ίδρυμα θα έχει δομή διακυβέρνησης τριών επιπέδων όπως περιγράφεται στα άρθρα και τους καταστατικούς νόμους του Ιδρύματος. Ο σχεδιασμός του Ιδρύματος είναι εμπνευσμένος από το Ίδρυμα Linux που έχει δείξει πώς μπορεί να επιτευχθεί αποκεντρωμένη καινοτομία σε κλίμακα, ενώ αγκαλιάζει τις τεχνολογίες και τα οικοσυστήματα ανοιχτού κώδικα.

Ένας σημαντικός στόχος σχεδιασμού για το ίδρυμα είναι να επιτύχει συγκέντρωση τεχνολογίας έτσι ώστε να μπορεί να επιβιώσει ανεξάρτητα από τη δέσμευση του μεμονωμένου συμμετέχοντος ιδρύματος, ενώ παρέχει επίσης επιρροή και επιρροή σε όσους συνεισφέρουν και εξαρτώνται από τη βιωσιμότητα του οικοσυστήματος της. Το Ίδρυμα θα βελτιστοποιήσει τον βαθμό επιρροής στην εξέλιξη της τεχνολογίας και του οικοσυστήματος του με βάση την ενεργό συνεισφορά και συμμετοχή των μελών του που μπορεί να αξιολογηθεί με βάση παραμέτρους όπως η παρεχόμενη ρευστότητα, η IP, ο κωδικός και η χρήση.

Στην αρχή, η Bosch και η Fetch.ai θα ηγηθούν του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος και θα προσπαθήσουν να το επεκτείνουν με άλλους βασικούς συμμετέχοντες από τον κλάδο. Από την αρχή, το Ίδρυμα Fetch.ai θα εξελιχθεί οργανικά υιοθετώντας και υιοθετώντας τις βασικές αρχές και τους στόχους του σχεδιασμού για να ενθαρρύνει την ανάπτυξη των συμμετεχόντων και τη συνεισφορά από νέους συμμετέχοντες. Η Bosch και η Fetch.ai δεσμεύονται πλήρως να κάνουν το Ίδρυμα και το οικοσύστημά του βιώσιμο και ανεξάρτητο, ενθαρρύνοντας νέους συμμετέχοντες να ενταχθούν στο διοικητικό συμβούλιο και μελλοντικά εκλογή νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού και του καταστατικού του Ιδρύματος.

Peter Busch, Πρόεδρος του Ιδρύματος Fetch.ai, Bosch:

“Η Bosch ως ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στις λύσεις βιομηχανικής μηχανικής και κινητικότητας βλέπει την τεράστια ανάγκη για πιο έξυπνες τεχνολογίες και διακυβέρνηση για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που έρχονται με ολοένα και πιο συνδεδεμένα οικοσυστήματα όσον αφορά την ασφάλεια/ασφάλεια, το απόρρητο και την ιδιοκτησία δεδομένων. Συνδυάζοντας τη διακοπή των τεχνολογιών Web3, AI και Ανοιχτού Κώδικα με τις αποδεδειγμένες δυνατότητες υλικού και λογισμικού παγκόσμιας κλάσης των κλασικών εταιρειών μηχανικής, αυτό το θεμέλιο είναι η τέλεια προσπάθεια τη σωστή στιγμή — αυτό γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό όσο περισσότεροι άλλοι συνεργάτες θα συμμετάσχουν!”

Humayun Sheikh, Ο CEO & ιδρυτής της Fetch.ai είπε:

“Αυτή είναι μια συναρπαστική φάση στο ταξίδι του Fetch.ai, καθώς θα δούμε τα προϊόντα τεχνολογίας Web3 να επιτρέπουν εφαρμογές της βιομηχανίας του πραγματικού κόσμου με συνεργάτες όπως η Bosch. Η Bosch θα μας βοηθήσει επίσης να παρακολουθούμε γρήγορα την υιοθέτηση του Web3 στον κλάδο και να ενθαρρύνει άλλους παίκτες του κλάδου να συμμετάσχουν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι.Περισσότερες εφαρμογές του κλάδου θα φέρουν επίσης νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους υπάρχοντες επιχειρηματίες τεχνολογίας στο οικοσύστημα Fetch.ai.”

Bosch

Η Bosch είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογίας και υπηρεσιών. Οι δραστηριότητες της χωρίζονται σε τέσσερις επιχειρηματικούς τομείς: Λύσεις κινητικότητας, βιομηχανική τεχνολογία, καταναλωτικά αγαθά και ενέργεια και τεχνολογία κτιρίων. Ως κορυφαίος πάροχος IoT, η Bosch προσφέρει καινοτόμες λύσεις για έξυπνα σπίτια, Industry 4.0 και συνδεδεμένη κινητικότητα. Η Bosch επιδιώκει ένα όραμα κινητικότητας που είναι βιώσιμο, ασφαλές και συναρπαστικό. Ο στρατηγικός στόχος της Bosch είναι να διευκολύνει τη συνδεδεμένη ζωή με προϊόντα και λύσεις που είτε περιέχουν τεχνητή νοημοσύνη (AI) είτε έχουν αναπτυχθεί ή κατασκευαστεί με τη βοήθειά της. Η Bosch εξετάζει τη στοίβα τεχνολογίας Web3 ως μέσο για την επίτευξη του στρατηγικού της στόχου.

Fetch.ai

Το Fetch.ai έχει δημιουργήσει υποδομή για τη στοίβα τεχνολογίας Web3 που θα ξεκλειδώσει νέα επιχειρηματικά μοντέλα peer-to-peer (P2P). Στον πυρήνα της αυτή η υποδομή περιλαμβάνει μια αρθρωτή τεχνολογία αυτόνομου οικονομικού παράγοντα (AEA) με στόχο τη δημιουργία οικονομικής αξίας για τον οργανισμό του / άνθρωπο / ιδιοκτήτη μηχανής με περιορισμένη έως μηδενική παρέμβαση από τον ιδιοκτήτη του και εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που παρέχει συμπεράσματα σε πράκτορες υποστηρίζοντας τη συνεργατική μηχανική μάθηση και τη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής (ML). Αυτή η τεχνολογία συγκεντρώνεται στο δίκτυο Fetch, το οποίο μπορεί εύκολα να διασυνδεθεί με άλλα δίκτυα blockchain και παρέχει οικονομική διευθέτηση βάσει blockchain.

Αρχικά δημοσιεύτηκε στις https://medium.com στις 21 Φεβρουαρίου 2023.

--

--

Alcaeus Mitropoulos
Fetch.ai
Writer for

A strong believer in the power of positive thinking in the workplace.