Coworking турнеја низ Европа [Фотогалерија]

Доколку планирате да патувате во претстојниот период но имате премногу работни обврски.

Најдобар компромис е да патувате и да ги искусите овие coworking локации.

Ви ја претставуваме следната фотогалерија од најатрактивните coworking простори низ Европските градови.

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Emir Slezovikj’s story.