Dampen 2.0 - De nieuwe Gamucci Vitesse E-Liquid E-sigaret

Gamucci presenteert vol trots de nieuwe Vitesse E-Liquid E-sigaret, en de nieuwe Gamucci Ultra Premium E-Liquids in maar leifst 10 smaken zoals Original, Gold Rich, Watermelon en Menthol.

Met het uitbrengen van de nieuwe Vitesse E-Liquid E-sigaret zet Gamucci de standaard voor de volgende generatie E-sigaret technologie.
Een echt krachtige elektronische sigaret die ultieme prestaties biedt.
De Gamucci Vitesse E-Liquid E-sigaret biedt de tools die nodig zijn voor een revolutionaire damp ervaring.

Net als alle andere elektronische sigaretten van Gamucci geeft de Vitesse E-Liquid E-sigaret een optimale damp ervaring zonder vuur, as, rook en teer.
Ontworpen om rokers naadloos te helpen met het maken van de overstap naar elektrische rook alternatieven, omvat de Gamucci Vitesse Starter Kit alle middelen die nodig zijn voor een optimale, langdurige en smaakvolle damp ervaring.

De kit bestaat uit 1 gratis fles Gamucci Ultra Premium E-Liquid, een oplaadbare Lithium batterij en Clearomizer (VaporCoil + MidRing) een reserve VaporCoil en een USB-oplader.
De batterij is reeds opgeladen, zodat u meteen van de revolutionaire nieuwe Gamucci Vitesse E-sigaret kan genieten!

Een werkelijk smaakvolle elektronische E-Liquid sigaret, die is geoptimaliseerd voor ongeëvenaarde prestaties, voorzien van VaporCoil technologie, zal de Gamucci Vitesse USB Starter Kit trendsetter zijn voor de volgende generatie van E-sigaret technologie.


Originally published at gamucci.nl on January 26, 2015.

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.