Leer rookkringen blazen terwijl je dampt

Altijd al willen leren hoe rookringen te blazen? Het zal indruk op je vrienden maken, plus het is makkelijker dan u denkt! Dus lees deze handleiding en voor je het weer heb je het onder de knie. Laten we meteen beginnen!

Neem een lange hijs van je Gamucci E-sigaret. Adem diep in om zo veel damp mogelijk te krijgen en te houd de rook in de achterkant van uw mond. Dus niet de damp weer inademen, dat maakt het blazen van de dampkringen alleen maar moeilijker. Als je een dichte, compacte damp kan creëren zul je zien dat de damp kringen langer zichtbaar zijn dan wanneer je een lichte “luchtige” damp uit ademt.

Maak nu een “O” vorm met je mond. Terwijl je je tong aan de achterkant van je mond houd, vorm je met je lippen langzaam de vorm van de letter “O”. Stel je het maken van de klassieke spook geluid “ooooo” voor, en dit zal de optimale vorm te geven. Duw een kleine hoeveelheid damp door de “O”. Beweeg je tong van de achterkant van je mond naar voren en duw als het ware de damp uit. Terwijl je langzaam en voorzichtig je lippen opent en sluit kun je je het beste voorstellen dat je de letter “P” uitspreekt. Je kunt het jezelf nog makkelijker maken door je lippen te tuiten alsof je een kus geeft, of een vis na doet.

Waarschuwing: dit ziet er waarschijnlijk een beetje maf uit, maar de resultaten zijn het waard.

Oefen en oefen en oefen. Vergeet niet dat blazen van indrukwekkend damp kringen eigenlijk een kwestie is van veel oefenen. Veel plezier tijdens het oefenen van het blazen van rookkringen en geniet van het resultaat!

Een laatste tip; je kunt de snelheid van uw rookringen te verhogen als je je lippen krult. Hoe kan de verder je je lippen om je kaak buigt des te verder je rookringen zullen reizen.

Wat vond je van onze handleiding rookkringen blazen terwijl je dampt? Laat het ons weten, of beter nog verspreid ons bericht! Je vindt ons ook op Twitter en Facebook.


Originally published at gamucci.nl on September 14, 2015.