Top 5 reden om voor Gamucci te kiezen

Gamucci, verkozen tot E-sigaretten merk van het jaar, is perfect voor diegenen die willen overstappen van roken naar dampen. Lees verder en lees onze top 5 tips voor iedereen die de overstap wil maken van roken naar dampen met Gamucci Premium elektronische sigaretten. Gamucci Elektronische sigaretten geven de ultieme “damp” ervaring zonder as, teer en rook!

Gamucci is de pionier van en wereldwijd marktleider in elektronische sigaretten. Wij zijn de uitvinders van de wegwerp E-sigaret, de gepatenteerde VaporCore en VaporCoil technologieën en enige fabrikant met eigen fabriek! Meer dan 10 miljoen mensen hebben de traditionele sigaret inmiddels ingewisseld voor de Gamucci elektronische sigaret. Graag helpen we ook u bij de overstap van traditionele sigaretten naar dampen met Gamucci.

1 Kies een Gamucci Elektronische sigaret die past bij uw levensstijl

Gamucci’s uitgebreide assortiment heeft voor iedereen die wil overstappen op dampen een passende E-sigaret. Bijvoorbeeld de Gamucci Micro USB Starterkit, die eruit ziet en voelt als een traditionele sigaret. De Gamucci Micro E-sigaret is via de bijgeleverde USB lader makkelijk op te laden, uw eerste cartomizer zit er reeds bij, en de batterij hebben we ook al voor u opgeladen! Kortom u bent klaar om meteen te gaan dampen! Dit is het perfecte product voor diegenen die E-sigaretten voor de eerste keer proberen, de Gamucci Micro starterkit is alles wat u nodig heeft het dampen te proberen!

Of, als je iets met een beetje meer kracht en meer mogelijkheden voor maatwerk wilt, dan is de Gamucci Vitesse de beste keus. De onlangs gelanceerde Gamucci Vitesse USB starterkit is een strak en trendy product dat gezien mag worden. De Gamucci Vitesse heeft een mooie moderne roestvrijstalen buitenkant, afgewerkt met een Gamucci lasergravure, en is bedoelt zowel voor de modebewuste en trendsettende damper als de echte E-sigaret liefhebber. Met de Vitesse zijn ongekende prestaties en vele verschillende E-Liquid navullingen is dit een echte aanrader!

2 Zoek de smaken die bij je passen!

We proberen voor ieders smaak een bijpassende navulling te bieden, zowel in cartomizers als E-Liquids, van onze oorspronkelijke Original en Menthol smaken tot de Cherry en Coffee smaken. De Gamucci Premium cartomizer reeks heeft een smaak voor alle fijnproevers. Onze aanbeveling is om te beginnen met de originele tabak smaak, vooral als je de overstap maakt van traditionele sigaretten, maar voel je niet beperkt door dit advies, en probeer vooral waar je zin hebt!

3 Haal de juiste nicotine sterkte

Het maken van de overstap naar elektronische sigaretten kan soms verwarrend zijn. Gamucci is altijd hier om te helpen, we zijn beschikbaar per mail op onze contact pagina, op Facebook en op Twitter. Dus als je een vraag hebt over wat dan ook — gewoon vragen!

De juiste nicotine sterkte die bij jou past is een van de belangrijkste onderdelen van het overstappen naar de elektronische sigaret. Gamucci is verkrijgbaar in verschillende nicotine sterktes, maar ook verkrijgbaar in 0,0% nicotine, speciaal voor degene die hun rook gewoontes willen vervangen, maar dan zonder nicotine. Kortom je vindt altijd een sterkte die bij je past, en altijd van dezelfde vertrouwde Gamucci kwaliteit.

4 Sleutels, portemonnee, telefoon, Gamucci!

Er is niets erger bij het maken van de overstap dan bij het verlaten van je huis je e-sigaret te vergeten of dat de batterij leeg is. Stop uw Gamucci in de lader wanneer je naar bed gaat, en haal deze de volgende ochtend weer opgeladen van de lader, op deze manier heb je elke morgen een geladen E-sigaret.

Onze klanten geven als top tip snel een reserve batterij te halen, op deze manier heb je altijd een opgeladen batterij wanneer je er een nodig hebt.

Gamucci is verkrijgbaar bij meer dan 1000 retailers in Nederland, dus een Gamucci Premium E-sigaretten verkooppunt is altijd in de buurt om E-Liquids of Cartomizer navullingen snel en gemakkelijk aan te schaffen. Bezoek onze Gamucci winkel wijzer, en vindt makkelijk verkooppunten bij u in de buurt.

5 Geniet van je Gamucci!

Ondanks dat dit de vijfde tip is, en dit misschien wel de belangrijkste, geniet van je Gamucci E-sigaret! We zijn er zeker van dat je van onze producten zult genieten net als wij zelf doen — dus stap vandaag nog over, en ontdek vandaag nog waarom Gamucci is verkozen tot 2014’s beste elektronische sigaretten merk!

Heb jij top tips voor mede Gamucci dampers, laat het ons weten! Je vindt ons op Twitter en Facebook.


Originally published at gamucci.nl on April 17, 2015.

Like what you read? Give Gamucci Nederland a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.