Kevät on ihanaa aikaa

Lumisen Vapun jälkeen se alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että kevät on vihdoin rantautunut Suomeen. Kevät tuo muutenkin paljon ihania asioita auringonpaisteen ja lämmön lisäksi. Vihdoin voi jättää talvivaatteet nurkkaan ja pääsee käytännössä kokeilemaan ihanan värikkäitä kevät ja kesävaatteita. Lastenkin päällä näkee pitkästä aikaa muutakin kuin haalarit ja sadekamppeet.

Kevät on ollut vauhdikasta aikaa meille Ninolaisille. Kuten olette varmaan huomanneet, logomme on saanut uuden upean muodon. En muistakaan milloin olisin viimeksi näin intensiivisesti ja ahkerasti väreistä puhunut. Useiden kokeilujen jälkeen löysimme meitä kuvaavat värit. Itse pidän suuresti i:n päällä olevasta sydämestä.

Sovelluksen kimpussa olemme myös ahertaneet tauotta, jotta kaikki on valmista h-hetkeä varten. Hyvältä näyttää projektin eteneminen. En malta olla mainitsematta, että meillä kävi vieraana viime viikolla ammattivalokuvaaja. Saa nähdä mitä kaikkea sitä keksitäänkään.

Pienenä vinkkinä sanon myös, että nyt kannattaa seurata meidän Instagramia @getnino, sillä sunnuntaina on jotain kivaa luvassa. Pysykää kuulolla!

With love,

Ulla ❤

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.