We zijn er best trots op…

Op alle aandacht en inzet voor het GG-Project Deventer! Gezondheid en Gedrag, daar zetten we ons graag voor in. Samen met anderen… Met zoveel mogelijk professionals, vrijwilligers en bewoners in de wijken Borgele, Keizerslanden, Rivierenwijk en Colmschate. Want daar krijg je energie van!

In deze tweemaandelijks nieuwsbrief lees je alle verhalen en nieuwtjes. Like en volg ons op facebook! Daar kun je regelmatig lezen over de positieve ervaringen van professionals en vrijwilligers. En… vertel ons dan ook jouw verhaal!

De Projectgroep Gezondheid en Gedrag

V.l.n.r. Lia Huisman (GG-Projectleider Zorg) Ingrid van Bergenhenegouwen (VB Communicatie) Jeroen van Beijsterveldt (Bettery) Jetske Schimmel (GG-Projectleider — Raster) Hilbrand Jacobs (Algemeen projectleider GG — Raster) Jan-Willem Bekhuis (Opbouwwerker — Raster) Manon Vosjan (Onderzoeker — GGD IJsselland).

Van Ziekte en Zorg naar Gezondheid en Gedrag
Als mensen zelf de regie hebben over hun gezondheid, voelen ze zich gelukkiger! Het hebben en houden van die regie, dat willen de gemeente en Eno stimuleren in Deventer. Daar werkt de Projectgroep-GG aan samen met zoveel actieve professionals en vrijwilligers in de wijken.

Wil je ook in beweging komen en je met jouw eigen project verbinden aan Gezondheid en Gedrag? Neem contact op met Jetske Schimmel, j.schimmel@rastergroep.nl

naar volgend artikel