Gracious behoort tot de top van de Nederlandse agencies

Jelle Verhulst
graciousagency
Published in
3 min readNov 27, 2019

--

‘s-Gravenhage, 27 november 2019 — Vandaag heeft FONK bekendgemaakt wie de kampioenen van 2019 zijn in de digitale bureauwereld. Alleen de beste, meest spraakmakende en zichtbare bureaus krijgen een plek in de FONK50. Mede door een finaleplek in de Who to Watch 2019 en een uitstekende uitslag van het klanttevredenheidsonderzoek (met een gemiddelde van 8,22), heeft gracious een tweede plek weten te bemachtigen in de FONK50 als meest creatieve bureau.

FONK presenteerde vanmiddag de 50 beste agencies van Nederland. Een uitstekende dag voor full-service digital agency gracious. Met een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 8,22 heeft gracious wederom een mooie positie bemachtigd in de FONK50. Een plek die gracious vooral te danken heeft aan het kwalitatieve werk dat ze geleverd hebben in 2019 voor al haar awesome brands. Ook de manier waarop de organisatie met haar klanten in co-creatie werkt, levert een hoge klanttevredenheid op. “Samen bereik je meer, want alleen dan haal je het maximale uit de samenwerking. Dit doen we binnen gracious niet alleen door snel te schakelen tussen verschillende disciplines, maar ook door onze klanten als partner te zien en in co-creatie te werken.” — aldus Zakaria Amlal, CEO & Co-founder van gracious.

“Samen bereik je meer, want alleen dan haal je het maximale uit de samenwerking” — Zakaria Amlal

Het jaarlijkse bureauonderzoek naar klanttevredenheid
Elk jaar onderzoekt het marktonderzoeksbureau Multiscope welke agencies in Nederland het meest klantvriendelijk zijn. Aan de hand van deze resultaten selecteert FONK elk jaar de 50 beste, meest spraakmakende en zichtbare bureau’s van Nederland. In deze lijst eindigde gracious op een tweede plek als meest creatieve bureau. Volgens Uri Glibota, CCO van gracious, een mooie prestatie. “De uitkomst van het bureauonderzoek is voor ons een belangrijke terugkerende reflectie. We prijzen onszelf dan ook gelukkig en we zijn dankbaar dat we dit jaar deze mooie score hebben mogen ontvangen van onze klanten. Dit betekent dat onze ingezette koers heeft geresulteerd in een hogere klanttevredenheid.” Hoe gracious deze koers gaat doorzetten is volgens Uri ook duidelijk. “Gewoon lekker onszelf blijven. In de praktijk blijkt dit toch het beste voor ons te werken. Hiermee trek je niet alleen klanten aan waarmee je als bureau graag wilt samenwerken, maar ook juist de klanten die bij de cultuur van gracious passen. Hier komen vaak de mooiste samenwerkingen uit voort”.

“Gewoon lekker onszelf blijven. In de praktijk blijkt dit toch het beste voor ons te werken” — Uri Glibota

Over gracious
Gracious is een full-service digital agency en dit is precies waar onze kracht ligt. Bij gracious kijken we namelijk naar waar we de klant verder kunnen helpen. Ook als dit buiten de vraag van de klant valt. Dit doen wij door samen te werken op basis van co-creatie. Wij zijn geen leverancier, maar een partner en samen maken we grote successen mogelijk. We werken doelstelling gedreven en samen tillen we het rendement en de user experience naar een hoger niveau. Een benadering die voor ons erg belangrijk is en diep in onze cultuur is verweven. Wij noemen dit ‘building awesome brands’.

Ontdek gracious op gracious.nl

gracious B.V.
Laan van Waalhaven 460
2497 GR Den Haag
+31 (0)70 390 33 24
info@gracious.nl

--

--

Jelle Verhulst
graciousagency

Passioned about the world Marketing & Communication!