Ücretsiz Vektörel Çizim Desenler

Kaya Selim
Güncel Haberler
Published in
9 min readJul 10, 2015

İstihdam sorunsuz desenleri tasarım bazı ek derinlik ve kişilik vermek için olağanüstü bir yoludur. Ya ince önemli alanları vurgulayarak ya da üst çentik durumu için düzen tasarımı yükseltecek bir arka plan üretmek için.

Bu yazı size çeşitli desen her türlü ortaya çıkarmak olacaktır; örnek kumaş, aritmetik şekil, fantezi, Retro, vintage, grunge için, çizgiler, kağıt … ve çok daha fazlası swirls. Biz bu geniş bir koleksiyon desen cravings her türlü tatmin mümkün olmalıdır eminiz. Bu derleme Her set gibi ai, eps, .pat, .png ve .jpg gibi popüler formatları çeşitli içerir.

Desen Setleri

Vector Patterns 12 Patterns (ai, .pat & .png) Set Bu set mavi ve kahverengi renklerde altı kesintisiz vektör desen içerir. .AI, PNG ve .pat: dosyaları mevcuttur.

Grunge Stripes Desenler (.jpg ve .pat) bir set 12 Ücretsiz Yüksek Çözünürlüklü Grunge Stripes Photoshop Patterns. Onlar x 512px 512px 512px x 1024px itibaren çözünürlük değişir.

Bahar Desen (ai, .eps ve SVG) eğlenceli kökenden, çizimler veya AI EPS ve SVG formatında mevcut dekoratif yetenek biraz dışarı çağırır sonraki tasarım projesi, bu ekleme var.

Çiçek Vektör Desen (ai, .png ve .pat) Bu set altı çiçek vektör desen içerir. Desen vektör formatında olduğundan onların boyutunu değiştirmek ve ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde rengini ayarlayabilirsiniz. indir 6 vektör desen, 6 PNG dosya ve 6 Photoshop desenler içerir.

Set geometrik Vektör Desen (ai, .png ve .pat) Bu set altı vektör geometrik desenler içerir. Bu set 6 Photoshop desenleri içeren .AI dosyayı 6 PNG dosyaları ve .PAT dosyasını içerir. desenler camgöbeği-mavi yapılır, ancak sizin ihtiyaçlarınıza göre renk ve boyutunu değiştirebilirsiniz.

Rönesans Bahar (EPS, .png ve Psd) Bu set 3 Renk Seçenekleri ile 1 Damask Desen içeren, EPS dahil ve 300dpi PNG, JPEG, PSD dosyalarını.

Soyut Desenler (.pat .png) Bu paket PAT dosyası ve 16 PNG desen görüntüleri içerir 16 soyut desenler içerir.

Kağıt Çiçek Desen (ai) çiçek kağıt kesimler esinlenerek 7 desen bir dizi. Illustrator’da oluşturulan.

Elmaslar ve Gears Desen (SVG) elmas ve vites özelliğine sahip serin sessiz renkli seamless pattern. Web arka planlar ve baskı malzemeleri için idealdir.

Soyut Desenler (.pat ve .png) Bu paket PAT 20 PNG desen görüntüleri ile dosyaları içeren 20 soyut desenler içerir.

Mavi Desenler (.jpg ve .pat) Bu, bazı güzel mavi desen kümesidir. Kuyu .jpegs olarak Photoshop için pat dosyası içerir.

Dikişsiz Kamuflaj Desen Background Vector (EPS) Bu set 4 renk ücretsiz kesintisiz kamuflaj vektörleri ve Photoshop desen arka planlar içeriyor.

Desen Seti One (ai) Bu güzel set sonraki projeyi giyinmek eminiz 6 desenler içerir.

Ücretsiz Noel Dikişsiz Desen (ai, .eps ve .jpg) Bu set güzel ücretsiz Noel kesintisiz desen temalı içerir.

Dikişsiz Çiçek Desenler (EPS) bahar tasarımlar için 5 güzel vektör kesintisiz çiçek desenleri ayarlayın. EPS stok vektör klip art.

Korkunç Desen Vektörleri (ai) Korkunç Desenler Halloween elemanları ile 4 Illustrator CS5 desenler içerir.

Elle çizilmiş Çiçekli (EPS, .jpg ve .pat) indirmek ve kendi çalışmalarında kullanabileceğiniz bir ince elle çizilmiş sorunsuz vektör desen.Eğer tasarımlar şekilleri ve alanları doldurmak için kullanabilirsiniz, böylece desen her tarafta tekrarlar.

Noel Çerçeveler (ai) Bu set mevsimsel ihtiyaçları ile yardımcı olmak için bazı güzel Noel çerçeveleri desenler içerir.

Web Tasarımcıları için Set Gri Dikişsiz Desen (.png ve .pat) Bu set 12 zarif seamless pattern gri tonlarında setleri içerir.

TipClique Desenler (.pat) Bu set, yüksek kalitede 500px x 500px kesintisiz desenleri içerir. Doku seçenekleri deseni ile doldurun veya desen kalıbı ile bir tarzda bunları kullanmak ve konik boya kova ile kullanıma hazır.

Vektör Dikişsiz Noel arka (EPS) Bu set tebrik kartları, kapak ve diğer tatil tasarımları için 5 sevimli vektör kesintisiz Noel arka planlar içeriyor. Biçim: stok vektör klip art EPS. Indirmek için ücretsiz.

NixVex Ücretsiz Jagged Desen (ai) Bu set Illustrator CS3 yapılan güzel pürüzlü kenarlı desenler içerir.

Dört Seamless Vector Patterns (ai) Bu ücretsiz vektör desen dalgalar ve kareler bir kombinasyonudur. Dosya AI vektör formatında mevcuttur.

Vintage Çiçekli (EPS, .png ve .pat) Buradan indirebilirsiniz ve kendi çalışmalarında kullanabileceğiniz güzel bir vintage tarzı kesintisiz vektör desen var. desen her tarafta tekrarlar ve size tasarımlar şekilleri ve alanları doldurmak için kullanabilirsiniz.

Vektör Desen 02 (ai, .png ve .pat) Set Bu kesintisiz vektör desen seti, altı farklı desen içerir. .AI, PNG ve .PAT formatlarında: dosyaları mevcuttur.

Zebra Baskı Vector Pattern (ai) Bu set size tasarımlarınızı biraz wilder yapmak için kullanabileceğiniz basit bir zebra baskı vektör desen içerir.

Şubeler (eps ve png) senin Photsoshop tasarım çalışmalarında katman paylaşımları için harika olurdu detaylı dalları ile yüksek kontrastlı desen. Ya da yüksek darbe arka plan olarak kullanmak. Her zamanki gibi, her tarafta tekrarlar böylece tasarımları herhangi alanları dolduracaktır.

Ücretsiz Vektör Guillochlu Patterns (EPS) Bu set 6 güzel vektör guilloché desenler içerir.

Dikişsiz Çiçek Backgrounds Vector (EPS) renkli çiçekler ve yaprakları ile 5 güzel vektör kesintisiz çiçek kökenden ayarlayın. Renkler: pembe, yeşil, lila (menekşe, mor) ve kahverengi.

Renk Desen Paketi (.pat, psd ve .png) Her desen PSD dosyasındaki renk değiştirilebilir ve jpeg dosyaları web sitesi arka planlar için de kullanılabilir dahil. Bu indirme 8 JPEG, PSD desen dosyaları ve PAT dosyası içerir.

Ücretsiz Dikişsiz Vektör Desen (ai, .png ve .pat) Bu kesintisiz vektör desen seti iki renk üç farklı desenleri içerir. Mevcut dosyalar: ai, .png ve .pat.

Mandala Madness Vektör (SVG) Bu set tasarımları lezzet ilginç biraz eklemek yardımcı olabilir, güzel mandala tür vektör desenler içerir.

Çiçekler Vektör Seti (ai ve .tiff) ile Desenler yaz ilgili tasarımlar ve arka planlar için bazı çiçekler ile 3 güzel vektör dikişsiz desen Set.

Uçaklar ve UFO Desen (ai) Bu vektör ve raster formatları uçakları ve ufos dolu kesintisiz desenleri içeren

Kompozisyonlar Desenler (.pat) Bu set defter kağıdı ve iyi bir ‘ol kompozisyon kitabında, .pat dosya ve 5 .pngs taramaları yapılan bazı güzel desenler içerir.

Karışık (.pat) tek .pat dosyası 17 Adobe Photoshop Patterns (çoğu dikey çizgili). Bu desenler Photoshop CS ile yapılmıştır.

Bebek Pembe Pastel tileable Desenler (.jpg ve .pat) Bu .jpg formatında sorunsuz kiremit-mümkün bebek pembe pastel desenleri ücretsiz bir combo paketi yanı sıra ilgili bir Photoshop desen (.pat) kümesidir.

Photoshop Pattern Paketi (.pat, psd ve .png) Her desen PSD dosyasındaki renk ve donukluk değiştirilebilir. Bu indirme 6 pngs, PSD desen dosyası ve Photoshop için PAT dosyası içerir.

Endonezya Batik Vektör Desen 04 (ai, .eps, SVG, .pat) Bu muhteşem set Endonezyalı Batik vektör desen içerir. Yukarıda belirtilen çeşitli biçimlerde zip dosyası içinde bulunan.

Dikişsiz Noel Backgrounds Vector (EPS) 5 Set güzel tatil tasarımları (kartları, kartpostallar, posterler, kapakları, vb) hediyeler, çan ve diğer Noel süslemeleri ile Noel arka tasarlanmış. Biçim: stok vektör klip art EPS.

(.pat) Kafatasları ve Kalpler PS Kalıpları Bu set 3 kaprisli pembe, çeşitli şekillerde kullanılabilecek siyah ve beyaz Photoshop kafatası desenler içerir.

Çiçek desenleri vektör 2 (EPS) bahar tasarımları için sadece mükemmel 5 güzel vektör çiçek desenleri Set.

Vintage Retro Grunge Desenler (.jpg ve .pat) .jpg formatında sorunsuz kiremit-mümkün bağbozumu Retro grunge duvar kağıdı desenleri Ücretsiz combo paketi yanı sıra gelen Photoshop desen (.pat) set.

Kar tanesi Desenler (.jpg ve .pat) Bu 12 çeşitli basit kar tanesi desenleri bir dizi. Dahil pat Photoshop için dosya yanı sıra Photoshop yok o sizin kim için 600 x 600 jpegler vardır.

Dikişsiz Vintage Çiçek Backgrounds Vector Seti (EPS) tasarımlar için süsler ile 5 güzel vintage floral vektör arka Koleksiyon.

Çiçek Desen Paketi (.pat ve .jpg) korkak bir web sitesi arka plan var mı istiyorsunuz? Bu çiçek desenleri herhangi bir iş renk ve tasarım ekleyerek de harika. Bu indirme çiçek desenleri ve Photoshop için bir PAT dosyasının 8 jpgs içerir.

Feliz Navidad (EPS, .pat ve .jpg Bu set. 3 farklı renk seçenekleri ile 1 şam desen içeren, PAT EPS içerir ve 300 dpi şeffaf PNG, JPEG

Yeni Dikişsiz Desen Arka Plan (.jpg) Bu seamless pattern arka plan büyük posterler için kullanılan ya da en azından yüksek çözünürlükte basılacak şekilde tasarlanmıştır. Bu ücretsiz desen JPG formatında.

Mikro Desenler (.pat) set Mikro Desenler Photoshop için şaşırtıcı 54 Patterns içeriyor

Altın Ücretsiz Pattern (.jpg ve .pat) bazı altın aksan kullanabilirsiniz senin sanat, kartları veya web sitelerinin herhangi altı Photoshop desen harika bir dizi. Biri Photoshop .pat dosya ve altı bireysel ve kesintisiz .jpg dosyaları bulunmaktadır. desenler PS CS5 yapılır.

Originally published at www.cizimvektorel.com on July 10, 2015.

--

--