Crazy 88: ga met een baby op de foto, maak een piemeltattoo en eet een rauw ei

‘Lul’ spellen in het gras met je nieuwe vrienden

Vorm het woord ‘lul’ met z’n allen, maak een groep-selfie in een pashokje, vraag een oude vrouw of ze haar middelvinger opsteekt: de eerstejaars van Automotive moeten 88 getikte opdrachten uitvoeren.

Winkelcentrum Presikhaaf, gelegen naast de Arnhemse campus, is dé logische plek om de gewaagde uitdagingen, te vinden op de ‘Crazy 88-lijst’, aan te gaan, zoals ‘koop een zwangerschapstest’. ‘Niet gelukt, helaas’, zegt één van de mentoren na een zoektocht bij enkele drogisterijen. ‘Bij Kruidvat zijn ze uitverkocht en Etos heeft alleen nog de dure van 13 euro’. ‘En Intertoys?’ roept een eerstejaars. De groep lacht, de sfeer is goed. Op naar de volgende opdracht: bij een bakker vragen of hij worteltjestaart heeft.

Maar wacht, daar komt een oude dame aan in een scootmobiel. Een paar studenten hebben het lef om haar te vragen of ze haar middelvinger wil opsteken. Daar zit de oude dame niet op te wachten. En als één van de studenten voordoet hóe je de middelvinger opsteekt, kan hij een klap om zijn oren krijgen: daar is oma niet van gediend!

Check hieronder de foto’s op Instagram.