ПОТРЕСНИ СТАТУС СУПРУГЕ ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА НА ФЕЈСБУКУ: Мирно спавај вољени мој, они који су ово урадили сигурно неће

Супруга убијеног Оливера Ивановића огласила се на друштвеној мрежи “Фејсбук” статусом после ког јавност није остала равнодушна

Супруга убијеног Оливера Ивановића огласила се на друштвеној мрежи “Фејсбук” статусом после ког јавност није остала равнодушна.

“Пуцали су у моје срце,моју љубав, радост. Пуцали су у Богдановог тату. Пуцали су у све нас! У слободу, у Србију! Мирно спавај вољени мој. Они који су ово урадили сигурно неће!”. У уторак јутро, након што је од лекара чула стравичну вест о смрти свог супруга, Милена је смогла снаге само да изговори: “Опет ми га узеше, нисам могла да га сачувам”.

Прочитајте још — Супруга Оливера Ивановића: Опет ми га узеше (ФОТО)

Подсетимо, Ивановић је убијен у уторак јутро на улазу у своју канцеларију у Косовској Митровици. На њега су непознати нападачи испалили шест метака из возила у покрету.

Прочитајте још — АТЕНТАТ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ: Убијен Оливер Ивановић (ФОТО)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је поводом атентата Оливера Ивановића да је ово терористички акт и обећао је Оливеровој супрузи Милени да ће урадити све како би се пронашла убица или убице.

Прочитајте још — Вучић: Срам било беднике који политички капитализују убиство; Председник поручио Албанцима: Нећете стићи до Ниша


Originally published at www.novosti.rs on January 18, 1970.