Моћни сатанисти

Пут понижења и увреда — РАСЕН

Поред окултног значаја, датуми имају велики симболички значај јер се бирањем одређених датума шаљу недвосмислене поруке и симболичким путем поништавају или релативизују неке националне или међународне тековине и историја.

Када желе да вас понизе, западни „пријатељи“ то раде веома прорачунато и без трунке случајности. Тако ћете, на пример, изручивање свог бившег председника Хагу одрадити ни мање, ни више, него на Видовдан (28. јуна 2001.). Милошевић је тада изјавио: „Знате ли да је данас Видовдан, Срби?“. Бивши председник изручен је мимо одобрења Врховног суда чије судије нису хтеле да потпишу документ о изручењу. Потписао га је извесни Драган Вулић, помоћник тадашњег министра правде Владана Батића, чиме је прекршена сва правна регулатива, изручење се може сматрати неуставним, а учесници кривично одговорним.

И конференција „Западни Балкан и НАТО пре и после Варшавског самита“, на којој је било речи о процесу евроатлантских интеграција у региону и о сарадњи у суседним државама, одржана је у Београду 28. јуна 2016., у организацији Центра за евроатлантске студије, на чијем челу је Јелена Милић.

Узгред да поменемо да се ти сатанистиччки ритуални датуми не бирају само у случају Срба, него се народи широм света понижавају на њихове највеће верске и националне празнике или се догађаји планирају на важне датуме сатанистичких ритуала. Тако је, на пример, Садам Хусеин обешен баш у време великог муслиманског сунитског празника.

Да долазак Тонија Блера у Србију 2015. године није био само ради испијања бесплатне кафе показују догађаји који су потом уследили.

Сва понижења српски народ морао да истрпи на њему значајне датуме. То је тактика затирања сећања кроз постављање дуплих или тродуплих годишњица. Тако је укидање суверенитета Републике Србије на Косову и Метохији и добијање умањеног Ахтисаријевог плана у преговорима српске Владе, Хашима Тачија и представника ЕУ (Кетрин Ештон) и САД (Филип Рикер), изведен у две фазе.

Прво је 17. априла, на годишњицу капитулације Краљевине Југославије од 1941. године, у деветој рунди преговора Влада Србије усмено прихватила 15 тачака које је Брисел предложио. Затим је Влада прихватила споразум и писмено 22 априла, на годишњицу када је у Бечу 22. априла 1941. постигнут је Немачко-Италијански споразум о подели окупиране Југославије којим је највећи део Косова и Метохије припао италијанском протекторату Албанији.

Следило је заседање Скупштине 26. априла на годишњицу понуде потписивања Лондонског уговора од стране сила Антанте 1915. којим је наводно нуђена тзв. Велика Србија.

Такође је интереснтно што је за датум састанка премијера Србије Александра Вучића и председника Албаније Исе Мустафе у Бриселу 2016. да преговарају о Бриселском споразуму изабран баш празник Светог Саве.

Ивица Дачић је 18. марта 2015 у Бриселу потписао „Индивидуални акциони план са НАТО, који је један корак до уласка. По том плану подразумева се потпуна приватизација свега и пропаганда у корист НАТО.“

Зашто баш 18? Зато што је осамнаестог марта 1999 у Рамбујеу завршена конференција за Косово, а потписивањем албанске стране отворен је пут за бомбардовање Србије.

Можда некоме није познато да се канцеларија НАТО налази баш у згради министарства одбране Републике Србије. А сећамо се и да је за потписивање војно-техничког споразума изабрано баш Куманово због место у којем је извојевана одлучујућа битка за ослобођење старе Србије (Рашке, Косова и Метохије и Македоније)

Сви знамо када је Дан Државности Републике Србије — 15. фебруара на Сретење. Тај 15. и 16 фебруар се празнује државност коју је овај народ остварио. Али многи не знају да је Европска унија баш 16. фебруара 2008. одлучила да покрене „Мисију владавине права Европске уније на Косову и Метохији — такозвани ЕУЛЕКС КОСОВО“ и тиме управо нарушила државност Републике Србије. Дан касније, 17. фебруара 2008. органи привремене самоуправе на Косову и Метохији, уз политичку и организациону подршку ЕУ и САД, озваничили су то једностраном одлуком о проглашењу независности Косова и Метохије од Србије.

Од 31. марта до 02 априла 2015. године у Скупштини Републике Србије одржана је седница Парламентарне Скупштине НАТО.

Зашто баш од 31. марта до 02 априла

Зато што је у јеку злочиначког бомбардовања тих дана српска војска заробила три нато војника на македонско-српској граници.

Зато што су бесомучно рушени мостови (сасвим срушен Петроварадински), бомбардовани српски градови (Пећ, Београд, Куршумлија…), рушени верски објекти и убијани цивили.

02. априла, између осталог, у селу Ногавац, општина Ораховац, погинуло је 11 лица а 5 је задобило тешке телесне повреде. Током напада на Куршумлију погинуло је 13 цивила и оштећено око 500 цивилних и религијских објеката као што су манастир Пресвете Богородице и Светог Николе из 12. века…

НАТО бомбардовање Савезне Републике Југославије званично је почело 24. марта 1999. године у 19 часова и 55 минута. Многима вероватно није познато да је 24. март један од најважнијих датума у календару сатанистичких ритуала. То је Дан младе Сатанине (The Bride Of Satan Ritual) — изигравање свадбе Сатане, сексуално терорисање женске особе

Пресуда Радовану Караџићу била је заказана за 24. март 2016. Да ли је и то случајност’?

Као одговор на бесмислене потезе Владе Србије и понижења од стране НАТО монструма 31. марта у згради срушеног генералштаба требало би организовати манифестацију „Радост Европе“, у згради РТС-а трибину о новинарским слободама, а у Буђановцима изложбу стелт технологије. Можда и неку конференцију о култури касетних бомби и лековитим својствима осиромашеног уранијума,

Свакако би требало упитати Владу Србије, кога она то представља, у чије име спроводи политику која никакве везе нема са њиховим предизборним обећањима, која је чак супротна ономе што су народу Србије обећавали. Било би интересантно чути њихов одговор на питање због чега свесно пристају на намерна понижења својих западних „пријатеља“ везана за датуме великих српских празника или трагедија.

Остаје нам да видимо наредних година каква су нам ритуална понижења западни пријатељи припремили.

Нема случајности када су ритуалне увреде и понижења у питању!

Далибор Дрекић

Хронологија НАТО злочина над Србијом
 Хронологија НАТО бомбардовања Србије
 Хронологија НАТО бомбардовања Београда

извори:
 Восток Вести
 Србски ФБ репортер
 NATO PARLIAMENTARY ASSEMBLY


Originally published at www.rasen.rs on March 13, 2015.