Hur använder jag kreatin och gym kläder?

Nybörjaren behöver egentligen inte tänka så mycket på vad han ska ha med sig till gymmet mer än sig själv. Han eller hon har nog med problem med att lära sig alla övningar, hålla koll på reps, set och annat. Det han egentligen behöver tänka på är träningskläder, en vattenflaska och eventuellt en mp3.

Att välja rätt gymkläder kan var ack så viktigt för att trivas när du tränar. Kan du så köp billigt kreatin. Så vad är då rätt gymkläder för något? Det som man främst bör tänka på är att dina träningskläder är sköna både innan men framförallt under träningspasset när du rör på dig och svettas som mest. Så att välja gymkläder som är gjorda i kompressionsmaterial som andas och är extra sköna är något att rekommendera.

Att vara snygg i sina gymkläder är kanske inte av högsta prioritet men det är ju aldrig fel att trivas med hur man ser ut. När man ska välja träningskläder för män är det lättast att välja neutrala basfärger som svart, vitt och blått. Så ett par klassiska träningsshorts och en tränings t-shirt i vitt eller blått är en snygg kombination av träningkläder. Sen ett par sköna träningsskor till det gärna med lite dämpning i så är du redo för ett hårt pass på gymmet.