Mobil uygulama pazarı 5 kat büyüyecek

Güray Erişkin
Jul 24, 2017 · 1 min read

Mobil iş zekası ve analitik şirketi App Annie‘nin geçtiğimiz ay yayınlanan raporuna göre, mobil uygulama pazarının önümüzdeki 5 yıl içinde 1,3 trilyon dolardan 6,3 trilyon dolara çıkarak~beş kat büyüyeceği öngörülüyor.

2021 yılında global mobil uygulama kullanıcı sayısının ikiye katlanarak 6,3 milyar kişiye ulaşacağını öngören rapor, pazardaki büyümeyi kullanıcıların her geçen gün uygulamalarda daha fazla zaman geçirmesi ve daha fazla para harcamasına bağlıyor.

Kaynak: https://www.recode.net/2017/6/27/15876294/app-economy-6-trillion-mobile-commerce-amazon-alibaba

iamyouth

Connecting brands to university students

Güray Erişkin

Written by

Marketing Communication Expert: Employer Branding, Youth Communication, University Campus Relationship Management. Co-founder-GM @iamyouthTR, @uniaktivite.

iamyouth

iamyouth

Connecting brands to university students

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade