Посібник: Як Застейкати Secret ($SCRT) за допомогою Citadel.one + Демо Відео

Дізнайтеся більше про нову опцію стейкінга ваших Secrets через Citadel.one, скориставшись цим посібником та демонстраційним відео!

Secret Network ($SCRT) нещодавно був інтегрований з платформою Citadel.one. Читайте наш повний посібник зі стейкінгу $SCRT через гаманець Citadel.one!

Стейкінг

Для початку перейдіть на офіційний сайт Citadel.one та авторизуйтесь. Якщо у вас не було облікового запису в Citadel, будь ласка, ознайомтеся з інструкцією по роботі з гаманцем за посиланням.

  • На першій сторінці перейдіть на вкладку “Гаманець”.
  • На бічній панелі виберіть гаманець, яким хочете керувати.
  • Перейдіть на вкладку “Стейк”, а потім на вкладку “Додати вузел”.

За допомогою пошукового вікна виберіть вузли, яким ви хочете делегувати повноваження, натиснувши на нього.

У Secret Network доступний стейкінг з декількома вузлами — ви можете додати будь-який з них і ввести суму SCRT або частку балансу вашого гаманця, яку ви хочете делегувати. З’явиться підказка, що показує максимальний відсоток/суму, яку ви можете делегувати.

  • Якщо Ви задоволені своїм вибором, натисніть кнопку “Ставка”.
  • Для підтвердження операції делегування необхідно буде ввести пароль від свого гаманця Citadel.one і натиснути кнопку “Підтвердити”.
  • Якщо все пройшло успішно, ви побачите повідомлення “Успішно”.

Екран стейкінга після делегування повинен виглядати так:

Зміна суми делегування

Ви можете в будь-який момент змінити суму делегування для кожного вузла, змінивши значення в полях “Стейк” і “Сума”, натиснувши кнопку “Частка” і підтвердивши операцію.

Додавання нових вузлів

Щоб додати додаткові вузли, натисніть кнопку “Додати вузли” і повторіть процес вибору вузла, описаний вище.

Скасувати делегування

Щоб скасувати делегування, натисніть X навпроти вузла, з якого ви хочете зняти повноваження, і підтвердіть операцію.

Тут ви можете переглянути відео про стейкінг.

Тепер все готово. Спробуйте зробити стейкінг $SCRT і отримуйте винагороду разом з Citadel.one!

Корисні посилання:

Про Citadel.one

Citadel.one — це некастодіальна платформа Proof-of-Stake для управління та зберігання криптоактивів. Користувачі можуть створювати публічні адреси для всіх підтримуваних мереж за допомогою однієї ключової фрази, підключити свій пристрій Ledger або Trezor або імпортувати адресу, згенеровану іншим гаманцем. Аналітична панель надає актуальну інформацію щодо балансів гаманців та основних показників мереж. Однією з основних функцій платформи Citadel.one є участь у консенсусі PoS — користувачі можуть виставляти і делегувати свої активи, вимагати винагороди, а також стежити за останніми пропозиціями мережі у вкладці голосування.

Citadel.one пропонує своїм користувачам сервіси миттєвого обміну криптовалют, які дозволяють швидко і безпечно обмінюватися криптоактивами, а також купувати і продавати крипту за допомогою кредитної або дебетової картки. Серед PoS-платформ Citadel.one підтримує Secret ($SCRT), Cosmos ($ATOM), ICON ($ICX), IOST, Orbs і Tezos ($XTZ). Для зручності наших користувачів ми також підтримуємо Ethereum, Bitcoin та Tether ($USDT). У найближчих оновленнях заплановані мобільна та десктопна версії, нові мережі, зокрема Polkadot, а також Band Protocol та Kava.

Дізнатися більше про Citadel.One

Website📍 Telegram📍 Twitter📍 Reddit📍 Facebook📍 Instagram📍 LinkedIn📍 Youtube

Нещодавно ми розпочали розбудову локальних спільнот у китайських соціальних мережах:

Weibo

--

--

Secret Network Ukrainian
IGC Secret Network Translated Archives part 4

Платформа конфіденційності даних для Web3 — щодо створення та використання блокчейн-додатків, які не вимагають дозволу та зберігають конфіденційність.