Секретна функція: Ліквідний стейкінг дериватив, stkd-SCRT

Shade Protocol представляє stkd-SCRT, ліквідний стейкінг дериватив для збереження конфіденційності в Secret Network. Це відкриває нові вигідні можливості для користувачів Secret DeFi!

ПривітСекретна спільнота! Сьогодні ми пропонуємо новий продукт, який може значно розширити можливості Secret DeFi.

Shade Protocol надає ліквідний стейкінг деривативів SNIP-23 в Secret Network, що зберігають конфіденційність, дозволяючи користувачам захищати Secret Network та інші протоколи додатків, не розкриваючи їхньої конфіденційності. Першим деривативом, запущеним Shade Protocol, є stkd-SCRT: деривативний токен SCRT для стейкінгу , що забезпечує роботу Secret DeFi у Secret Network.

Дериватив ліквідного стейкінгу — це токен, що є основою стейкінгу та нарахованих винагород за стейкінг. Деривативи для стейкінгу відкривають величезні обсяги ліквідності та обсяги торгів, дозволяючи користувачам входити та виходити з позицій, на які зроблено ставки, без необхідності проходити 21-денний період розв’язки. Крім того, stkd-SCRT надає додаткові можливості для отримання доходу. Користувачі можуть надавати ліквідність за допомогою stkd-SCRT та одночасно отримувати винагороду за стейкінг SCRT (~ 23% річних), винагороду за надання ліквідності та торгові комісії.

Shade Derivatives | Mint Staking Derivatives | Contract

Просто купіть або створіть ліквідний дериватив для стейкингу (наприклад, stkd-SCRT) і негайно почніть приватно накопичувати винагороду за стейкінг, одночасно змушуючи працювати свої деривативи!

stkd-SCRT

https://youtu.be/gisvxpVgM3M

Стейкінг деривативів Shade (позначається як “stkd”, вимовляється як “стейкінг”), такий як stkd-SCRT, дає такі можливості:

● Взаємозамінність

● Приватний стейкінг

● Автоматичні комбіновані винагороди за стекінг

● Можливість миттєвого виходу із стейкінг-позиції

● LP можливості

● Гнучкість

● Зниження ризику валідатора завдяки автоматичному розподілу делегацій між декількома ефективними валідаторами.

Mint stkd-SCRT

Початковий продукт для стейкінгу деривативів Shade (stkd-SCRT) є одним з перших деривативів у Secret Network для стейкінгу, що працює в основній мережі.

stkd-SCRT — це стейкінг деривативів Shade, що представляє SCRT в Secret Network, що поєднує в собі сукупну вартість внесеної застави SCRT із сукупною винагородою за стейкінг через контракт деривативів стейкінгу. Токени stkd-SCRT минтяться через депозити SCRT.

https://youtu.be/kvmhl0xRJvg

Tutorial: how to create stkd-SCRT

Коли stkd-SCRT погашено, вони спалюються в обмін на початково внесений SCRT і відповідні накопичені винагороди за стейкінг після 21-денного періоду розблокування. З stkd-SCRT відсоток прибутку від стейкингу повертається безпосередньо стейкерам Shade та ShadeDAO — створюючи додатковий стабільний потік доходу для власників SHD!

Купити stkd-SCRT

Стейкінг деривативів Shade, починаючи з stkd-SCRT, співпрацюють із Sienna (DEX/AMM), щоб створити місце, де користувачі можуть надавати ліквідність для своїх деривативних токенів, а також пасивно отримувати винагороду за стейкінг. Тепер користувачі можуть безпосередньо купувати stkd-SCRT, не створюючи його, що дає можливість безперешкодно входити і виходити з позиції по стейкінгу!

https://youtu.be/GONuj-Vud1E

Забезпечення ліквідності stkd-SCRT

В даний час на SiennaSwap є кілька способів заробити як винагороду за стейкінг так і винагороду за LP, використовуючи stkd-SCRT для забезпечення ліквідності:

● sSCRT/stkd-SCRT (23% річних на stkd-SCRT + винагороди SHD + торговельні збори)

● Sienna / stkd-SCRT (23% річних на stkd-SCRT + винагороди Sienna + торговельні збори)

Заробляйте винагороди LP, торгові збори та винагороди за стейкінг (від stkd-SCRT) — відмінний дохід для всіх, хто зацікавлений в участі у Secret DeFi!

Навчальний посібник: Забезпечення ліквідності stkd-SCRT

Збори

Стейкінг деривативів Shade стягує комісію у розмірі 0,20% при мінті та 0,05% при погашенні. ShadeDAO буде використовувати потік комісійних доходів, щоб допомогти збільшити ліквідність на DEX для пар stkd-SCRT, створюючи стійку стабільність, що належить протоколу, та покращуючи взаємодію з користувачем.

Завдяки навмисному дизайну механізму зворотного зв’язку, купуючи або створюючи деривативи для ліквідних ставок Shade, ви допомагаєте розвивати цілу екосистему продуктів DeFi, що зберігають конфіденційність, у Secret Network!

Стейкінг деривативів Shade Повна стаття

Дорожня карта Shade Staking

1 квартал 2022 р: stkd-SCRT

2 квартал 2022 року: stkd-SHD

3 квартал 2022 р.: інтеграція з кредитними продуктами

4 квартал 2022 р: корпоративне управління + деривативні продукти кроссчейн-стейкінгу

Про Shade

Shade складається з взаємозалежних програм DeFi, що зберігають конфіденційність, створених на базі Secret Network. Серед їхніх флагманських продуктів — Silk, алгоритмічний стейблкоїн, який за умовчанням приховує дані про транзакції. Те саме можна виявити і тоді, коли між зацікавленими сторонами існує взаємна довіра. Крім Silk, Shade також займається створенням унікальних синтетичних активів, які за умовчанням приховують дані про транзакції.

Дізнайтеся більше про Shade Protocol:

Telegram | Blog | Twitter | Discord | Reddit | Website

Що далі?

Запуск stkd-SCRT від Shade Protocol збігається з анонсом Shockwave на початку січня 2022 року. Фінансується і створюється більше продуктів, більше творців запускається в Secret Network, а більше прихильників та партнерів, ніж будь-коли, допомагає забезпечити наше глобальне зростання, майбутнє конфіденційності Web3 ніколи не було більш яскравим.

Якщо ви розробник, ви також можете ознайомитися з нашими останніми оголошеннями про новий фонд Secret Ecosystem у розмірі 225 мільйонів доларів, де міститься докладна інформація про те, як зв’язатися з командою SCRT Labs та іншою частиною нашої екосистеми розробників. Крім того, ознайомтеся з грантами Secret Network та почніть будувати сьогодні!

Якщо ви зацікавлені, щоб користувачі Web3 мали захист конфіденційності даних, якого вони потребують і заслуговують, станьте Секретним Агентом. Наша місія полягає в тому, щоб переконатися, що децентралізована мережа, яку ми створюємо, справді розширює можливості та доступна для всіх.

Дякуємо за вашу підтримку — Shockwave тільки починається!🤫

Вперед та вгору!

Щоб обговорити Secret Network і Secret Apps, відвідайте наші канали:

Website | Forum | Twitter | Discord | Telegram

--

--