Syntus brengt gevonden voorwerpen terug bij reiziger

Florus van Beek
iLost
Published in
2 min readOct 22, 2015

--

Syntus beschouwt haar klanten als gasten en willen dat zij op een ontspannen manier gebruik kunnen maken van hun services. Daarom zijn zij vanaf vandaag van start gegaan met iLost.

Velen van ons hebben het wel eens meegemaakt. In een vlaag van onoplettendheid en chaos door de drukte sta je ineens op straat en zie je de bus of trein met jouw telefoon daar nog in verdwijnen richting de volgende bestemming. Paniek!

Behalve voor de reizigers van Syntus. Op de Veluwe, in Gelderland, in Midden-Overijssel en in Twente staan alle voorwerpen van de openbaar vervoerder staan vanaf vandaag online op de website en in de Syntus app. Daarmee zijn zij de eerste vervoerder in Europa die hun reizigers een directe blik in de bak met gevonden voorwerpen gunt en zodoende kiest voor efficiency en gemak voor de klant.

Als reiziger wil je direct weten waar je aan toe bent en niet allemaal telefoontjes plegen of formulieren invullen om vervolgens dagen te wachten tot je melding in behandeling is genomen. Syntus beschouwt haar klanten als gasten en willen dat zij op een ontspannen manier gebruik kunnen maken van hun services. Daar draagt iLost aan bij. De reiziger kan vanaf nu zelf kijken of het verloren voorwerp online staat en claimen. Na bevestiging, kan de reiziger het direct ophalen of laten opsturen.

Uiteraard nodigen wij NS, Connexxion, Arriva en alle andere vervoerders bij deze graag uit om ook voor hun klanten gevonden voorwerpen direct inzichtelijk te maken!

--

--