Udstyr til fotografi

Hovedformålet med denne rejse, som med alle andre, er at tage en masse billeder, så jeg kan vise alle derhjemme, hvor sej og berejst jeg er. Fordi jeg er idiot, brugte jeg derfor en masse penge på godt udstyr jeg overhovedet ikke var kvalificeret til at benytte mig af. Og som derudover vejer og fylder alt for meget. Oh well.

Udover mine to GoPros og dertilhørende gadgets erhvervede jeg mig for nylig et Sony A7 spejlløst full-frame kamera med dertilhørende 28–70mm f/3.5-f/5.6 OSS-linse. Det er et kompakt let kamera som egner sig enormt godt til rejsefotografi.

Sony A7

Det smarte setup blev dog hurtigt ødelagt, da jeg besluttede mig for også at skaffe mig en telelinse. Jeg fik hurtigt kogt feltet af alternativer ned til en billig, kompakt og let linse, som leverede helt acceptable billeder og som sådan var perfekt til mit formål og en meget dyr, stor og tung linse som leverede en smule bedre billeder. Jeg endte selvfølgelig med at købe den store dyre Sony 70–300mm f/4.5-f/5.6 G-serie linse, fordi den jo trods alt leverede lidt finere billeder. Idiot. G-serien er forresten Sonys professionelle serie. For jeg er jo professionel fotograf.

Det kompakte og lette setup blev lidt ødelagt af en kilostung linse

¯\_(ツ)_/¯

Men nu var den altså købt og kunne ikke leveres tilbage. Så jeg tog en tur i zoo for at teste den og lære den bedre at kende inden jeg drager afsted. Den tog nu, trods alt, nogle fine billeder.

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.