Carta als veïns i veïnes de Tiana

Qui més qui menys té una idea formada d’allò que milloraria del seu poble. La seva idea de poble. D’aquí uns mesos, els tianencs i tianenques serem cridats a les urnes per decidir sobre el futur de Tiana. En certa manera, cada elector, en funció de la seva idea de poble, escollirà una d’entre les llistes que concorreran en les eleccions municipals. El futur govern municipal tindrà el mandat de posar en pràctica aquesta idea de poble compartida.

Ens mereixem un poble educador en el qual totes les polítiques tinguin una mirada educativa. Ens mereixem un poble viu, amb botigues dinàmiques, amb joves que es puguin quedar a viure al poble i gent gran activa, que se senti valorada. Hem de construir un poble acollidor, integrador i feminista que combati les desigualtats. La cultura com a motor de transformació. Tenim el repte de millorar serveis públics com el consultori local i garantir l’accés a l’escola bressol a preus assequibles. Ens mereixem un poble verd, més net i més bonic. Més aparcament i millor transport públic. Un poble més segur, amb una policia més propera.

No som ingenus: no és fàcil assolir els somnis. Però des de Junts Tiana també sabem que només hi ha una via d’aconseguir-los: comptant amb tothom i treballant molt. Ens mereixem un govern responsable amb capacitat de treball i capacitat de sumar. Amb visió de futur, que modernitzi l’Ajuntament. Que comenci a treballar ja en una idea de poble que ajudi a millorar el nostre dia a dia i el dels nostres fills.


Si vols compartir la teva idea de poble amb nosaltres, et convido a fer-ho. Escriu-me a isaac@junts.cat

Isaac Salvatierra, portaveu de Junts Tiana