La força del poble: aquesta és la llista de Junts per Tiana per a les municipals

Isaac Salvatierra
Apr 9 · 4 min read

En Cesc, que té 19 anys i votarà per primer cop. L’Antonio, amb 71, que el 1983 anava de 2 a les llistes del PSUC. La Nuria, incombustible, que ha lluitat des de Les Costes per millorar el barri. La Susanna, que somia un poble educador. La Marina, que impulsarà el pla d’equitat de gènere i que ho té tot pensat. El Ramon, cap de Rehabilitació de Can Ruti jubilat, defensor de la qualitat de la sanitat pública. El Jordi, medallista paralímpic i medallista en fer-se pesat fins que aconsegueix el que es proposa. L’empenta de la Jèssica, el seny esbojarrat de la Mariona (torna ja de l’Erasmus!), la Teresa i la seva passió pel mon de l’esport. L’Andrés, pirata mexicà, que ja és més de poble que ningú. La Dolors, solidària incansable amb els familiars dels presos i preses polítics. El Franz i el Xavi, apassionats, cors senzills, lluitadors, herois els dos de l’1-O a Tiana: ni un mil·límetre deixaran que ens allunyem del camí. La Núria de Can Boter, creativitat, talent, disciplina; poesia, ens cal més poesia.

La Núria de Can Boter.

La Cris, companya de plens: amb ella va començar tot. Un dia l’alcaldessa li va dir: “Si no us agrada, presenteu-vos a les eleccions”. I aquí estem. Els 17.

La Cris, el Jordi, l’Andrés i la Jèssica.

Veïns i veïnes, representem una nova generació que vol fer les coses diferents. Ens presentem amb la il·lusió del primer dia i el bagatge de 4 anys a l’oposició. Som poble. Una agrupació d’electors, una llista cívica que vol donar un tomb a l’Ajuntament per millorar la vida dels tianencs i tianenques.

Som poble. Som els vostres veïns i veïnes. Metges, periodistes, tècnics d’acció social, politòlegs, botiguers, analistes de dades, comercials, estudiants… Gent de la cultura, de les entitats… Del Carmelità, de Can Gosch, de Can Gaietà, del centre, de Les Costes, de Creu de Terme… 9 dones i 8 homes. Dels 19 als 71 anys. Totes les Tianes representades en una llista cívica de veïns i veïnes.

Som Junts per Tiana, som una agrupació d’electors que ens vam mobilitzar el 2015 per donar un gir a l’Ajuntament. Ens presentem amb la il·lusió del primer dia i amb el bagatge de quatre anys treballant des de l’oposició.

Volem un poble avançat, que miri al futur, amb respecte pel que som i d’on venim. Fer de Tiana un poble educador al llarg de la vida.

Un poble viu, amb més serveis públics de qualitat, amb més benestar. Amb habitatge assequible i més segur.

Un poble verd i bonic, reconnectat amb l’entorn natural. Més que un poble gran, volem ser un gran poble.

Representem una nova generació que vol fer les coses diferents. Sense partidismes absurds. Ens coneixem Tiana, ens l’estimem.

Volem dedicar els millors anys de la nostra vida al nostre poble. Estem a punt.

Consulta aquí la llista.

 1. Isaac Salvatierra. Periodista i professor universitari, 41 anys.
 2. Cristina Comas. Botiguera, 50 anys.
 3. Nuria Amado. Comercial, 52 anys.
 4. Susanna Capell. Tècnica d’acció social, 39 anys.
 5. Ramon Coll. Metge, 70 anys.
 6. Jordi Marí. Venedor de l’ONCE, 50 anys.
 7. Marina Perejuan. Politòloga i tècnica de projectes, 36 anys.
 8. Cesc Comas. Estudiant d’educació social a la UB, 19 anys.
 9. Teresa Mas. Comercial-administrativa, 48 anys.
 10. Andrés Ortiz. Desenvolupador web, 44 anys.
 11. Mariona Cebrian. Estudiant d’humanitats a la UAB, 23 anys.
 12. Jèssica Herrando. Administrativa, 41 anys.
 13. Antonio Liñán. Jardiner, 71 anys.

Suplents

 • Franz Estartús. Tècnic d’Òmnium, 25 anys.
 • M. Dolors Suñol. Secretària mèdica, 50 anys.
 • Xavi Bonet. Analista de dades, 33 anys.
 • Núria Fàbregas. Figurinista, 69 anys.

Junts Tiana

L’espai d’opinió de Junts Tiana

Isaac Salvatierra

Written by

Periodista. http://isaacsalvatierra.cat/

Junts Tiana

L’espai d’opinió de Junts Tiana