Resum de la setmana: el nostre model de prevenció i seguretat

Diumenge 10 de març de 2019

1️⃣ Avui us convido –si encara no ho heu fet– a omplir el nostre qüestionari Idees per Tiana. Es fa en 2 minuts. Clica aquí.

Us demanem que prioritzeu entre 12 propostes d’actuació. És una informació molt valuosa per nosaltres perquè ens ajuda a veure les principals preocupacions dels veïns i veïnes.

2️⃣ Aquest divendres esteu convidats al primer dels nostres actes sectorials amb la vista ja posada a la presentació pública del nostre programa polític per a les eleccions municipals del 26 de maig.

Divendres a les 7 del vespre, a la Sala d’Exposicions del Casal, parlarem del nostre model de prevenció i seguretat.

Parlem ben sovint del nostre model de poble educador, de la necessitat de serveis públics de qualitat, del poble viu, del model cultural o del poble verd reconnectat amb l’entorn natural. Més que un poble gran, volem ser un gran poble.

Aquest divendres volem abordar les polítiques públiques de seguretat, que és un dels temes que més neguit genera. Sovint, des de l’equip de govern del PSC, s’ha negat el problema. Fins i tot s’ha amagat informació que hauria de ser pública. Una població més informada és una població menys vulnerable. Parlar obertament dels reptes pendents en seguretat també és una manera d’explicar com governarem: entomant-ho tot, donant la cara. Que ningú es faci il·lusions, però: no hi ha solucions màgiques. Siguem seriosos.

3️⃣ El 8 de març ha tornat a ser un 8 de març de reivindicació i de visibilització de la dona. Al Twitter o a l’Instagram de @JuntsTiana podeu veure el fil de vídeos de les dones de Junts.

💜 Dels actes de Tiana vull fer un apunt al d’ahir organitzat pels Amics de la Sardana a la Sala Albéniz. Em va agradar, com cada any, l’esforç per visualitzar la dona en el mon de la sardana, però, sobretot, la capacitat d’integrar el concert d’una colla de primeríssim nivell com la Marinada amb la participació de l’Escola Municipal de Música i Dansa o de les dues corals. És molt important que la coral de la Virreina actuï a la Sala Albéniz. És amb visions generoses i integradores com la dels Amics de la Sardana que constuïrem el poble educador i el poble viu que volem.

Les alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa, el Cor de Veus de la Virreina i el Coro de Tiana.

Que tingueu una bona setmana!