Resum de la setmana: idees i cavalcades per Tiana

Diumenge 6 de gener del 2019

🤴🏻🤴🏼🤴🏿 Bona nit! Espero que hagis passat un bon dia de Reis. Demà tornem a la feina amb les piles recarregades! En 3 minuts, un resum de la setmana de Junts Tiana.

1️⃣ Plens curts. Dimarts hi ha ple municipal i ja estem treballant les nostres intervencions. S’hi porten a votació les subvencions a l’IBI i les tarifes de la residència Sant Cebrià. El grup de Junts Tiana presentarà un prec per reclamar un Síndic/a de Greuges municipal.

Es preveu un ple curt, en la línia dels dels últims mesos, amb un govern que ja ha renunciat als pressupostos del 2019 i a cap impuls nou.

2️⃣ La teva idea de poble. A la revista municipal del gener, que segurament ja heu rebut a casa, hi publico una carta convidant els tianencs i tianenques a regalar-nos idees per Tiana. Fa mesos que parlem amb veïns per recollir les vostres inquietuds amb vista al programa electoral.

El 26-M, cada elector, en funció de la seva idea de poble, escollirà una d’entre les llistes que concorreran en les eleccions municipals. El futur govern municipal tindrà el mandat de posar en pràctica aquesta idea de poble compartida.

Si vols compartir la teva idea de poble amb nosaltres, et convido a fer-ho. Escriu-me a isaac@junts.cat

La carta la podeu llegir aquí:

3️⃣ Quina cavalcada volem? Entre les idees que ens calen, hi ha la de la nova cavalcada. Ens mereixem una rebuda als Reis d’Orients adaptada als nous temps, amb una direcció artística més cuidada, amb més comparses i amb un fil conductor vinculat al poble educador.

La cavalcada de Reis d’aquest 2019.

Ens ho mereixem tots els tianencs, però especialment tots aquells que fa anys i anys que hi treballen de manera desinteressada. No és una qüestió de diners, només el lloguer de les carrosses aquest any ja ha costat prop de 25.000€. Segur que amb aquest pressupost podem fer el salt que ens mereixem, que ja som gairebé 9.000 habitants.

Sorpresa! Per cert, dijous us hem preparat una sorpresa! Fa mesos que hi treballem. No us puc avançar res més que aquest vídeo… Seguiu atents!