Saammeko esitellä — Kukan uudet taitajat!

Elisa Husu, Rola AlHalaseh ja Aleksis Vuoksenmaa aloittivat Kukassa huhtikuussa ja toivat mukanaan koodaus- ja viestintäosaamista

“On ollut tosi kiinnostavaa oppia sekä toimittajan että tutkijoiden maailmoista ja niiden yhdistämisestä. On ollut myös inspiroivaa olla osa uutta ja kehittyvää työyhteisöä”, kertoo Kukan kevään viestintäharjoittelija Elisa Husu.

Elisa opiskelee viestintää Helsingin yliopistossa ja hoitaa Kukassa käyttäjäviestintää, tutkii käyttäjien kokemuksia ja innostaa positiivisella asenteellaan käyttäjien lisäksi kaikkia Kukan tiimiläisiä.

Rola AlHalaseh on erikoistunut backend-ohjelmointiin sekä bugien jäljittämiseen ja korjaamiseen. Hän on taistellut bugeja vastaan esimerkiksi pankkien riveissä ja tehnyt ohjelmistokehitystä useille eri yrityksille. Kukassa hän näki mahdollisuuden tehdä jotain uudenlaista.

“Kiinnostuin Kukan ideasta tuoda asiantuntijoita monipuolisemmin mediaan, koska tällä hetkellä asiantuntijatietoa on niin vaikea löytää”, Rola kertoo.

Aleksis Vuoksenmaa on puoliksi koodari ja puoliksi filosofi, joka innostui Kukan missiosta. Häntä kiinnostaa myös suurten kokonaisuuksien kokonaisvaltainen kehittäminen ja koodaus.

“Kiinnostuin Kukasta koska olen joutunut lukemaan mediasta niin paljon huonoja juttuja matematiikasta — tuntuu että tiedettä joko yksinkertaistetaan liikaa tai mystifioidaan turhaan. Olisi tärkeää saada enemmän akateemista tutkimusta esiin myös juttuihin, joissa käsitellään ja kommentoidaan päätöksentekoa.”

Tervetuloa Kukaan, mahtavaa että olette mukana!

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Mari Vaara’s story.