Hagyomány és innováció: idén kövessük együtt a Pünkösdi Regatta mezőnyét!

KWINDOO
KWINDOO
May 14, 2018 · 2 min read

A balatoni versenyszezon népszerű eseménye a Túravitorlás Sportklub által szervezett Pünkösdi Regatta, ami a következő hosszúhétvégén, május 19–21. között lesz — idén nagyszerű innovációval kiegészülve!

A Pünkösdi Regatta egy élvezetes, kihívásokkal teli túraverseny, emellett egy igazi vitorlásfesztivál, ahol találkozik a magyar nagyhajós társadalom színe-java. A három napos verseny első futamán, szombaton a sok száz hajós mezőny Balatonföldváron rajtol el és Keszthelyen ér célba, hétfőn ugyanezt az utat teszik meg visszafelé a versenyzők; a második napon, vasárnap pedig a tó nyugati csücskében egy rövidebb, pörgős futamon mérhetik össze tudásukat. A vitorlázók nagyrésze ezen a hétvégén Keszthelyen alszik, így minden este valamilyen társasági esemény zajlik a kikötőben: díjkiosztóval, vacsorával, éjszakába nyúló szórakozással készülnek a rendezők.

Idén nagy újdonsággal készül a rendezőség: a KWINDOO nyomkövető rendszere segíti a versenyzőket, akik az alkalmazás használatával nyomon követhetik, majd kielemezhetik saját útvonalukat. Ehhez nem kell mást tenniük, mint letölteni okostelefonjukra a KWINDOO alkalmazást, majd a rajt előtt, elindítani a trackinget. Ennél egyszerűbb nem is lehetne!

Ingyenes Tracking App Versenyzőknek:
iOS:
Android:

A KWINDOO-val a család, barátok, szurkolók sem maradnak le a verseny eseményeiről, hiszen a KWINDOO Live View alkalmazás vagy a webes élőkép segítségével folyamatosan nyomon követhetik, merre jár a mezőny, hol tart ismerősük a pályán. Így végre a parton maradtak is részeseivé válhatnak a verseny izgalmainak, mindig friss információjuk lehet arról, merre tart, hol áll a versenyben ismerősük.

A KWINDOO előnyei a verseny végével sem érnek véget: a nyomkövetést az alkalmazás elmenti, és a futamot követően az Analytics segítségével elemezhetik a versenyők az útjukat. Fontos adatokat nyerhetnek ezáltal, hiszen sebességük a különböző szögeken, manővereik száma, útvonalválasztásuk csupa olyan információ, amik birtokában fejlődhetnek.

KWINDOO Web és mobil analitika

Emellett arra is lehetőségük nyílik, hogy a konkurens hajókkal hasonlítsák össze ezen adataikat — még többet profitálva így a nyomkövetésből. Emellett természetesen a teljes mezőny útvonala is végig nézhető a nap végén, benne az összes hajóval.

Kékszalag visszajátszás összefoglaló

A Pünkösdi Regatta versenykiírása letölthető , a nevezést intézhető előzetesen a VIHAR rendszerén keresztül május 17-ig, vagy személyesen a helyszínen május 18-án, Balatonföldváron a kikötőben található Csigaházban 18–22 óra között, Alsóörsön pedig a TVSK telepén 18–20 óra között.

Gyere el a Balaton egyik legélvezetesebb versenyére a pünkösdi hosszúhétvégén, kapcsold be a KWINDOO nyomkövető rendszerét és élvezd a smartsailing előnyeit!

KWINDOO

Official blog for the sailing innovator startup

  KWINDOO

  Written by

  KWINDOO

  See Sailing Differently

  KWINDOO

  KWINDOO

  Official blog for the sailing innovator startup