Відбувся прес-ланч, організований UNIC на тему: “Чи готові українці платити за репутацію?”

Kyivstar Careers
Kyivstar Careers
Published in
2 min readJul 30, 2021

Президент Київстар Олександр Комаров на запрошення Української мережі доброчесності та комплаєнс (“UNIC”) поділився досвідом етичного ведення бізнесу.

В прес зустрічі на тему: “Чи готові українці платити за репутацію?” взяли участь представники бізнес-омбудсмена в Україні Тетяна Коротка, Голова UNIC Антоніна Прудко, виконавчий директор Transparency International України Андрій Боровик, а також два кращі CEO 2020 за версією Forbs: Олександр Комаров та Генеральний директор Carlsberg Україна Євгеній Шевченко.

За результатами дослідження Всеукраїнської мережі доброчесності та комплаєнсу, більше 66% готові платити (на 10–20% більше) за товари доброчесних компаній з гарною репутацією.

За комплаєнс — майбутнє, бо суспільство обирає доброчесних, ставлячи перед бізнесом етичні вимоги. На зустрічі прозвучав важливий меседж: потрібно створювати єдині правила гри для всіх, формувати культуру ведення бізнесу, оскільки саме вона є тим нематеріальним капіталом, який має стояти за кожною компанією.

«Зараз ми розвиваємо бізнес з Майкрософт, і завдяки комплаєнс нам легко довіряти один одному. Нам не потрібні зайві перевірки чи питання — усе прозоро та зрозуміло. І врешті вибудовується певна екосистема бізнесу, в якій існує довіра та розуміння, що ми працюємо за одними правилами», — зазначив президент Київстар Олександр Комаров.

Відео з прес-ланчу посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=dIU8SSnfdoc

--

--