Спільнота Київстар

Kyivstar Careers
Kyivstar Careers
Published in
2 min readMay 12, 2020

Спільнота Київстар — онлайн-форум, де кожен з користувачів може долучитися до існуючих обговорень, поділитися досвідом, робити пропозиції для поліпшення і допомагати один одному в вирішенні питань стосовно послуг Київстар.

Київстар забезпечує модерацію платформи, а також фахівці компанії, при необхідності, можуть приєднається в рішенні того або іншого питання учасника. Але все ж, головна роль виділяється користувачам.

До речі, в Україні Київстар однією з перших запустила таку платформу, а на телеком-ринку країни компанія — першопроходець створення онлайн-спільнот.

Альона Медведєва — менеджер спільноти.

- «Спільнота Київстар? Ні, не чув. Що це?»

- Так, зустрічала такі відповіді в опитуваннях наших абонентів. Мені як менеджеру цього каналу повинно бути неприємно, але ні. Я в цьому бачу лише нові можливості росту нашого каналу. Моєю метою є познайомити кожного з 26 млн абонентів.

Вже третій рік ми єдиний телеком-оператор, який запустив онлайн-форум. Це вже не новий, проте швидкозростаючий канал. Я називаю його «базою знань», яка кожен день отримує нові питання від наших абонентів. Основну роль відіграють наші абоненти, так як вони досвідчені, технічно підковані, відкриті до спілкування та дискусій з іншими абонентами.

Більшу частину звернень вирішують саме абоненти. Особисто чому я дуже рада, так як основна ціль нашого каналу — взаємодопомога. За невеликий період існування каналу, я з впевненістю можу сказати, що у нього великий потенціал і є місце для зростання та розвитку. На сьогодні у нас нові цілі та плани по розвитку. Варто звернути увагу, що все над чим ми будемо працювати надалі, це частково і заслуга наших постійних користувачів, саме вони допомагали і допомагають нам робити канал зручнішими та кориснішим. Дякую вам!

В середньому на місяць форум відвідує 170 000 користувачів. Цей показник постійно збільшується, що означає лише одне — канал стає популярнім і необхідним для наших абонентів. Збільшення кількості користувачів створює ще більше нових запитів, це хороший показник, так як база знань продовжує поповнюватися важливими запитами та відповідями, в свою чергу це впливає на швидкий пошук інформації на платформі.

Якість та достовірність інформації — важлива складова каналу. За це відповідають модератори. Роль модераторів — слідкувати за відповідями від користувачів, в разі неточності виправлять, вони залишаються на зв’язку 24/7. Ми не надаємо інформацію за номерами та особистому рахункам, лише загальну інформацію, механіку плати за послуги, тарифи і тп.

--

--