ONLY BY THE NIGHT (2008), Kings of Leon

Grup de rock de l’Amèrica més profunda, i més concretament de Nashville, capital de l’Estat de Tennessee, Kings of Leon, van fer el salt a la fama en el panorama musical amb la creació del seu quart àlbum, fa gairebé una dècada.

Deixant de banda les seves primeres influències musicals cristianes i conservadores típiques de les comunitats del sud dels EUA, presents en treballs anteriors, aquí ens trobem amb un disc amb onze temes plens d’energia, de potents melodies i la força de la veu de Caleb Followill, cantant i un dels tres germans d’aquesta banda musical. I és que Only by the night brilla amb llum pròpia.

A l’hora de ressaltar una o dues cançons a dins del treball musical, escollirem Sex on Fire o el primer tema del Cd, Closer. Ens hem mullat de veritat perquè podríem haver ressaltat el Cd en tot el seu conjunt, ja que és una d’aquestes obres que de tant en tant surten rodones al mercat.

Per acabar, comentarem una petita anècdota fóra de la ressenya musical. Amb Only by the night, els germans Followill van ser guardonats amb premis i fama a escala planetària quan encara eren molt joves, fet que els va sobrepassar tant en l’àmbit personal com familiar. Punt i final de l’anècdota.

Recomanat per Biblioteca Bellvitge.