Какво ново през 2018 в MindHub?

Yasen Yankov
MindHub.bg
Published in
2 min readSep 5, 2018

След едно вълнуващо лято отново се завръщаме и нямаме търпение да ви споделим за новостите и подобренията, които направихме на базата на вашата обратна връзка. Ето ги и тях:

✅ Преструктуриране на учебната програма по нива

Направихме подобрение на програмата във всички направления. Децата ще посещават занимания по нива, като след всяко ниво ще могат да получат сертификат за наученото. Нивата в програмата ни са структурирани както следва: Junior — 4 нива, Middle — 3 нива, Senior — 2 нива, като всяко направление ще завършва с обучение по програмиране с езика Python. Всяко ниво е с продължителност 4 модула (4 месеца) и всяка нова група стартира с Модул 1.

​Научи повече за нашата програма тук!​

Новата програма на MindHub включва 4 нива за Junior, 3 нива за Middle и 2 нива за Senior. Всяко програма завършва с ниво “Програмиране с Python!”

  • Системата ще пренасочи децата, които са започнали обучението си в MindHub да продължат в правилния модул и ниво, до което са достигнали.

✅ Директна обратна връзка от менторите

От новата учебна година обогатяваме начините за даване на обратна връзка за представянето на всяко дете като след всяко занимание ще имате възможност да научите повече за преминалия час от менторите. Ще можете да комуникирате директно с ментора на Вашето дете и да получите обратна връзка. Това е още един компонент в многокомпонентната ни обратна връзка.

✅ По-лесен начин за записване и отработване

Вече всеки родител може от профила си на нашия сайт да вижда всички възможности за записване на следващ модул/ниво и за отработвания на класове. Може да видите подобренията във Вашия профил.

Родителите на децата, които са започнали обучението си при нас съвсем скоро ще получат разясняващ мейл с видео относно подобреният начин на записване за новата учебна година!

Желаем Ви една прекрасна година с MindHub! 😊

--

--

Yasen Yankov
MindHub.bg

VP of Product Development @ Nexo, Ex — Head of Engineering @ PaySafe, Cryptocurrencies https://paysafe.com