Какво сме научили от работата с деца в MindHub?

Magdalena Plachkova
MindHub.bg
Published in
2 min readApr 1, 2019

В MindHub не само децата, но и ние непрекъснато се учим! 👩‍🏫 Учим се как да бъдем по-добри ментори, да комуникираме по-ефективно и да правим уроците все по-вълнуващи и интересни, за да можем да работим заедно с вашите деца в щастлива, спокойна и стимулираща обстановка. За нас е чест и удоволствие да се развиваме заедно с тях и да ги вдъхновяваме, както те вдъхновяват нас!

Малчуганите от MindHub Пловдив

Ето някои неща, които сме научили за работата с деца:

✔️ Първото впечатление е важно, затова винаги се стараем да приветстваме децата, да ги накараме да се почувстват у дома, да уловим тяхното внимание и спечелим тяхното доверие от самото начало.

✔️ Винаги имаме изработен план и структура на урока, в които са вложени много любов и мисъл. Така можем спокойно да вървим напред без хаос и объркване.

✔️ Колкото и добре подготвени да сме, понякога плановете не сработват. Ние знаем това и умеем да се адаптираме и да импровизираме, за да получат децата най-доброто от нас във всяка ситуация.

✔️ Чувството за хумор е наш безценен приятел и едно от нещата, което ни позволява да се учим от грешките и да се забавляваме дори когато не всичко върви по вода. Когато ние проявим чувство за хумор, децата също се научават да приемат трудностите с усмивка, а не с гняв и раздразнение.

✔️ Подобно на чувството за хумор, ентусиазмът също е заразителен! Ние обичаме работата си и намираме това, което правим, за страшно интересно. Винаги сме съпричастни с това, което се случва в часовете, готови сме да седнем заедно с децата и да преживеем заедно с тях всички емоции.

💁‍♂️ С помощта на тези прозрения, ние градим своята здрава връзка с прекрасните малчугани, с които работим и с нетърпение чакаме да видим на какво още ще ни научат!

--

--