Стартираме учебната 2017/2018 с клубове по програмиране в пет български града.

Polly Yankova
MindHub.bg
Published in
2 min readAug 29, 2017
MindHub стартира в София (30.09), Пловдив ( 30.09), В. Търново (07.10), Варна (07.10) и Русе (14.10)

Преди 2 години решихме да създадем MindHub, клуб по програмиране за деца, който да даде възможност на всяко дете от предучилищна и начална училищна възраст да се запознае със света на програмирането. Идеята се роди спонтанно, в един следобед, наблюдавайки децата в един детски център, размишлявайки за бъдещето им и какво ги очаква при първата им среща с образователната ни система.

Днес, 2 години по — късно, работим с близо 10 училища, имаме около 300 ученици в клубовете ни в гр. София и всеки ден се опитваме да изпълним мисията си — да насочваме интереса на децата към технологиите в посока, която да им помогне да се сдобият с основните дигитални умения и компетенции, логическо и аналитично мислене, необходими за успеха във всяка една професия на бъдещето! С тази цел — решихме да направим голяма и много важна крачка за нас — през 2017/2018 стартираме клубове по програмиране за деца в градовете София, Пловдив, Варна, Русе и Велико Търново! Очаквайте още много изненади, още по — добра и интересна учебна програма и много много програмиране! :)

Изключително сме развълнувани и съвсем скоро ще ви запознаем в детайли с локациите на учебните ни клубове, безплатните ни демонстрационни занимания, както и учебната програма във всеки един от градовете!
Готови ли сте да програмиране заедно? :)

--

--