Стартира учебната 2018/2019 година в клубовете по програмиране на MindHub!

Magdalena Plachkova
MindHub.bg
Published in
3 min readOct 11, 2018

Ето че отново е месец Октомври и е време да стартираме своите курсове по програмиране за деца от 6 до 11 години. Тъй като мнението на нашите клиенти е ценно за нас, събрахме обратна връзка за това, което липсва, както и за нещата, които можем да подобрим и надградим. Нека ви представим новостите през 2018/2019 година при нас, в MindHub.

🚀 Въведохме нива в учебната програма на Mindhub!

Направихме подобрение на програмата във всички направления. Децата ще посещават занимания по нива, като след всяко успешно преминато ниво ще получат сертификат за наученото. Нивата в програмата ни са структурирани както следва: Junior - 4 нива, Middle - 3 нива, Senior - 2 нива, като всяко направление ще завършва с обучение по програмиране с езика Python. Всяко ниво е с продължителност 4 модула (4 месеца) и всяка нова група стартира с Модул 1. ​Научи повече за нашата програма тук!​

🤗 Създадохме възможност за взимане на обратна връзка директно от менторите ни в клуба!

От тази учебна година всеки родител ще може да се обърне към менторите за повече информация и обратна връзка за своето дете след заниманието, директно в клуба! Останалите методи за обратна връзка продължават да са валидни, а това е още една възможност и начин за получаване на директна обратна връзка.

👨‍💻 Добавихме записване за отработване на занятие във вашите потребителски профили!

Вече всеки родител може от профила си на нашия сайт да вижда всички възможности за записване на следващ модул/ниво и за отработвания на класове. Вижте подобренията във Вашия профил.

🤖 Добавихме нови, още по-интересни инструменти за Middle и Senior нивата ни!

Разнообразихме и надградихме авторската ни програма с нови инструменти, които децата да изучават и чрез които да разширяват своя опит. Децата в направления Middle и Senior вече ще затвърждават уменията си за работа с променливи, създавайки интерактивни игри, програмирайки роботи и платки “Micro:bit”.

🎉 Стартирахме клубове в градовете Враца и Благоевград!

От тази година отваряме врати в цели два нови града - Враца и Благоевград! Клубове на MindHub има в градовете София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Благоевград и Враца, като всички зали в стараната може да видите тук. С голямо вълнение се готвим да посрещнем малките програмисти от тези градове в семейството на MindHub, където заедно ще се учим на програмиране, но също така и на логика, комуникация, изобретателност и още много ценни умения.

🎯 100% фокус над заниманията в клубовете на MindHub в страната!

С цел 100% фокус над клубовете в страната, решихме да преустановим дейност в училищата, с които работим в столицата и да се фокусираме изцяло над позитивното развитие на клубовете в страната.

В MindHub ежедневно сбъдваме своята мисия и се стремим към по-добро и качествено образование за нашите деца! С нетърпение очакваме предизвикателствата и изненадите през новата учебна година! Нека е успешна!

За повече информация, посетете нашия уебсайт https://mindhub.bg

--

--