Франчайз с MindHub — нови хоризонти и възможности за всички деца по света!

MindHub сбъдва мечти!

Yasen Yankov
MindHub.bg
3 min readMay 21, 2019

--

Преди близо четири години създадохме MindHub с ясната цел да запознаем децата в България с основите на програмирането, работейки с роботи, дронове и куп други интересни и полезни за тях инструменти и среди. Необходимостта от правилно начало, развито логическо мислене и насоки за подрастващите е осезаема. Дигиталните умения дават нужната основа за успешна кариера в професиите на бъдещето. Днес, гордо можем да се похвалим с голям брой успешно обучени деца, развили логическото си и аналитично мислене, запознати с фундаментите в програмирането.

Деца, които не спряха да мечтаят и наред с това да сбъдват мечтите си! А ние не спираме да се подобряваме!

Франзайз бизнес с MindHub

Франчайз бизнес с MindHub

Наред с обучаващите се деца в нашите 8 училища в страната, решихме, че е ред на още повече деца от България и от други държави да имат същата възможност. Да бъдат също толкова успешни и целеустремени след успешно завършване на обучението си при нас. Именно затова, ние от MindHub направихме голяма крачка като започнахме предоставянето на възможност за придобиване на франчайз права за реализиране на нашия успешен модел във всеки град. Това ни даде допълнителен тласък и нови сили, че вървим в правилната посока. Посоката, към която трябва да продължим и занапред.

Усилията ни бяха възнаградени — Нарва (Естония) и Скопие (Македония) станаха първите два града — нови локации, които се възползваха и отвориха свои иновативни центрове за обучение на деца по програмиране. След тях крачка напред в бъдещето направиха нашите партньори от Румъния (Букурещ) и Австрия (Виена), с което семейството на MindHub се разразстна до общо 12 франчайз училища в цели 5 страни.

Стани част от голямото семейство на MindHub още сега!

Защо да изберем франчайз услуга от MindHub?

Децата на MindHub се представят много добре не само на българска сцена, но и на международна, като се справят успешно на състезания по програмиране. Статистиката ни показва, че повече от 5000 деца са преминали през нашите училища, като бройката им непрекъснато се увеличава. MindHub развива 8 ключови умения от 12-те умения на 21 век — екипна работа, креативност, инициативност, адаптивност и други. Това се постига благодарение на специално разработени инструменти и приспособления като дронове, роботи, различни софтуерни и хардуерни инструменти, както и бордови игри, и игри с карти.

Предимствата, с които нашата франчайз програма се отличава от останалите училища са:

  • Доказан успешен модел на работа;
  • Специализирана система CRM по поръчка;
  • Без необходимост от предишен опит в програмирането;
  • Висок процент на възвръщаемост;
  • Програма, съобразена с конкретните нужди;
  • Постоянно нарастващо търсене.

Първоначалната инвестиция е изключително достъпна. Детайлна информация за инвестицията, както и за съпътстващите средства ще бъдат предоставени от наш служител в случай, че проявите интерес. Повече за нашата програма, както и за нашите училища може да получите на интернет страницата на MindHub.

MindHub сбъдва мечти!

В заключение

MindHub е организация, която обича да сбъдва мечти и да дава надежди на децата и техните родители. Ние вярваме, че заедно можем да постигнем повече, така както много вече го направиха. Избирайки франчайз от MindHub, вие допринасяте за развитието на страната ни, развитието на децата на България, а и света.

По този начин, бъдещите поколения биха били успешни, оставяйки след себе си трайна следа и прославяйки държавата си!

За повече информация около нашата франчайз оферта, моля пишете на franchise@mindhub.bg или на https://mh.academy.

--

--

Yasen Yankov
MindHub.bg

VP of Product Development @ Nexo, Ex — Head of Engineering @ PaySafe, Cryptocurrencies https://paysafe.com