Första natten..

Utan blöja för milo!! Han har vart torr dagtid länge nu men haft blöja på natten samt för att bajsa i (han bara totalvägrar bajsa på toaletten).. men nu har vi räknat blöjorna o vi sa när dom e slut köper vi inga nya!

Igår bajsade han i sista blöjan o sov me kalsonger inatt.. o han va superduktig! Ingen olycka o va uppe o kissade vid 2.30.. :)

Jag räknar me att d kommer va nån olycka men då får d blir så, har kiss skydd till sängen så d löser sig.. problemet är väl att han inte kommer vilja bajsa på toaletten o han kommer bli förstoppad o få ont i magen.. men d är bara o hoppas att han löser d :)

O han sov till 7.15 imorse, värsta sovmorgonen ju ;)

I måndags kom fisan hem, milo blir alltid lika glad som vanligt :)

Syskonkärleken när den är som bäst!! ❤

En puss blev en slick från milo ;)

Har legat hemma o vart sjuk i 2 dagar, mår bättre idag så imorn ska jag gå o jobba igen :)

Alla som säger att d är så härligt o va gravid, jag förstår inte hur ni menar!?

Jag är nu i v 11 o har haft foglossning i några veckor ( lindrigare denna gång men d är nog tack vare träningen sen i januari) o den gör olika ont varje dag men d känns ändå ok!

I förrgår fick jag ont i vaden o baksidan av låret, va lite orolig för blodpropp men efter samtal me vc så kom vi fram till att d nog är ishias.. jag hoppas d försvinner fort o inte skapar massa problem!!

Ja jag kanske låter gnällig o otacksam men att ha ont är inte kul men d är helt klart värt d i slutändan när lill* sorken tittar ut o gör familjen komplett :) ❤

Om några veckor får vi förhoppningsvis veta vad som ligger där inne, lillebror eller lillasyster ❤

Hoppas alla har en bra onsdag än så länge!!