Familjelivet!

Tänk att livet rullar på, vi har ett bra liv me alla 3 ungar! Livet har sin gång o d kanske till o med kan bli lite bättre i höst ;)

Vi har haft några sköna dagar i solen! Åkte till hökarängsbadet i söndags! Ungarna badade o lekte :)

Efter badet åkte vi o tvättade bilen, den blir så himla skitig då den står under ett träd på parkeringen :( milo har alltid haft panik när vi tvättar bilen men denna gång hade han så jäkla kul! ;)

I lördags va vi på dop! Ungarna vi finklädda o d va supervarmt men skönt me bra väder :) jag är inget fan av klänningar på såhär små men svärmor hittade en klänning me body i som inte åker upp så fort man plockar upp henne :)

Mysan har börjat le massa, jollra o blir jätteglad när man kommer fram till henne :) samtidigt som hon är en väldigt glad unge så kan hon bli så jäkla sur! O är hon sur så är hon d på riktigt! ;)

I måndags va vi på Bvc! D va vaccinationsdags o hon hade ingen bra dag som d va innan o vaccinet gjorde dagen lite värre :( hon växer som hon ska! Men hon ligger under medelkurvan så hon är en liten plutt som nu väger 4950g o är 56 cm lång <3 hon är inte stor o lilla räkan kompisen som är en månad yngre har dragit om i både längd o vikt ;)

Jag va iväg o köpte en vagn till landet. En robust vagn me 4 fasta hjul, mjukdel o så dom små kan använda den också :) den har inbyggt myggnät o kommer komma till användning här ute :)

Jag va tvungen o köpa tjocktröjor till mysan, d behövs om hon ska kunna va ute här om kvällarna liggandes i vagnen :) d är dock dåligt om d men hittade dessa! Köpte stl 62 trots att hon precis börjat han 56 i kläder! Men vet ju inte hur länge hon kan ha d ;) idag när jag satte på henne ena tröjan så drunknar hon nästan i den ;)

Igår myste jag o mysan i soffan, hon vill gärna sitta upp o va me nu så hon fick sitta i mitt knä en stund som hon orkade :)

Igår åkte vi till landet! Vi ska fira midsommar här :) Putte började bygga ihop köket till ena stugan! D blev klart idag!!

Mysan ligger o sover i vagnen o vi handla fixar o donar! Ungarna leker o har dålig hörsel som vanligt ;) vi ska åka o handla lite sen! Senare ikväll kommer d massa folk hit :)

Ungarna har nu gått på sommarlov o är tillbaka på fritids/skola/dagis i augusti igen :)

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Mikaela Arvfors’s story.