Skrattfest!

Efter min jättetrevliga fika me aleksandra som vi måste göra om snart!!! :) så åkte jag hem o hämtade milo o ringde hem fisan!!

Ungarna lekte o hade roligt!! :) milo kom o skakade löken o åt lite av den som vanligt!! ;) d blev korvgryta så jag använde mej av korven milo redan börjat dela imorse ;)

Efter en stund kom milo ut till mej o sa ”mamma, imorse letade jag efter godis men hittade inget o då tog jag korven istället! Har du flyttat på d eller har polisen tagit d??” Alltså hans kommentarer ;)) sa att polisen hade tagit d ;)

Medans maten står o kokar passa jag på att plantera paprika kärnor! D är dags nu inför våren! Förra åter blev allt knasigt me att plantera me tanke på vår flytt vi då ”kanske” skulle göra!!

Men i år ska jag va mer planerad trots att nästa grej är på gång, lillasyster ;) men lättare o plantera nu när vi inte ska flytta ;)

Fixade även till min chili planta som jag fick av Putte förra året :) planterade den för typ 2 månader sen.. den har tagit tid på sig att växa men nu har den kommit igång :) man planterade i en liten påse som sen ska försvinna i jorden sen men gjorde d tidigare än tänkt då den har växt dåligt o jag kände att den den behövde komma upp :)

Mitt svamphus ger nu svamp omgång nr 2, o d växer så d knakar!! :) älskar att jag fått gröna fingrar på senare år :)

När vi satte oss o åt tog jag fram vattenflaskan ifrån kylen o vattnet såg inte jättegott ut men jag smakade o kände direkt, hälla ut o fixa nytt! När jag häller ut vattnet hamnar d korvbitar i vasken!! Ungen har alltså stoppat korv i vattenflaskan ;) samtidigt som man vill säga att d inte är ok så är d ju väldigt kul :) jäkla busstreck han håller på me!! ;)

Sopade lite på balkongen o tog upp en lampa som blåst ner under vintern.. riktig fixar dag idag blev d :)

När fisan hade scouter så va vi andra i leksaksaffären, bilaffären i så fikade vi :)

Jag köpte denna bok om tsunamin i Thailand 2004!! Jag gillar verklighetsbaserade böcker så d ska bli intressant o läsa boken :)

Hoppas ni haft en bra torsdag :)

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.