Tills vidare

jag har nu börjat jobba igen efter 2 veckor ledigt.. Kändes skönt att börja jobba igen men lite mer ledigt hade vart skönt :) får ta mer ledigt i höst nu när jag fått en tills vidare anställning :)

I söndags åkte Felicia till sin pappa för dom sista 2 sommarumgänget veckorna, på förmiddagen så gick vu till lekparken o hade en mysig stund tillsammans :)

Felicia är den bästa storasystern ❤ i fredags va vi på food truck festival i mariefred innan vi åkte hemåt.. Felicia hjälpte Milo massa i hoppborgarna som fanns :)

Milo bara skriker som enstucken gris när vi ska klippa honom så vi har nu provat att byta taktik. Han satt på sin stol i köket, fick titta på Pippi o fick godis som muta.. D funkade bättre än väntat men d är en grej vi måste fortsätta jobba me ;)

Men nu ser han ut såhär i håret :)

Idag hade Milo återbesök hos ÖNH läkaren o d såg bra ut förutom att han har en öroninfektion/inflammation o höger öra.. Så nu blir d behandling av antibiotika droppar i en vecka o återbesök om 2 veckor igen..

Sen åkte vi in mot centralen där jag lämnade av Putte o Milo vid tåget, dom skulle till mariefred idag o jag åkervde på fredag efter jobbet :)

Nu ikväll har jag bara tagit d lugnt, ätit revbensspjäll o coleslaw samt en god somrig fruktsallad till efterrätt :)

Den innehöll ananas, jordgubbar, vattenmelon, äpple o vindruvor :)

Nu kommer d bli kvällsjobb 2 kvällar o sen en mysig helg på landet :) saknar Felicia massa bara :(