Як заробити реальні гроші на HOT?

CryptoHedgehog
Створюємо на Near Protocol
4 min readApr 16, 2024

--

Майнінг це чудово, але коли можна отримати гривні?

Давайте розглянемо актуальні способи заробітку на майнінгу HOT. Якщо у вас ще немає акаунту, рекомендую створити його, використовуючи це посилання. В цій статті я розказую як можна заробляти $100 в місяць в цій грі та як їх переводити на картку.

Проблема

Наразі можна прекрасно майнити $HOT, але не завжди зрозуміло, як їх можна витратити, щоб заробити. Оскільки монета поки не продається на біржах, прямий продаж ще зарано розглядати. Ми сподіваємося, що така можливість з’явиться у 2024 році. Тим не менш, існують інші доступні методи заробітку. Всі основні на разі треба шукати в розділі “Apps” у вашому гаманці.

HOT Pad

Це платформа для обміну ваших $HOT на нові токени, які можна торгувати на біржах. Обмінні акції відбуваються приблизно раз на місяць. Ви інвестуєте свої $HOT для запуску нових токенів і отримуєте назад інвестиційні прибутки після їхнього запуску.

Досі відбулися дві активності:

  • USMeme — розмір обміну залежав від кількості виконаних завдань та розміру інвестицій у $HOT. Прибуток склав приблизно до $160.
  • UWON — обмін був доступний всім за мінімальними умовами. Прибуток склав близько $70.

Щоб взяти участь, потрібно слідкувати за умовами та часом активностей, що є простим — було би бажання. Важливо зазначити, що для виконання деяких завдань потрібно мати кошти в гаманці. Наприклад, для найбільшої нагороди в USMeme потрібно було заблокувати 50 NEAR на архунку кілька днів, але ці кошти можна було в будь-який час повернути.

Якщо цікавлять іще можливості майнингу, то спробуй HarvestMoon в телеграмі за цим посиланням. Застосунок дуже схожий на НОТ.

HOT Mint

Перша подія відбулася 12-го квітня. У ній можна було придбати спеціальні картинки (NFT) за 5 HOT, які тепер продаються мінімум за 6 NEAR. Так ви могли заробити, продавши ці картинки. Мінімальна ціна заробітку тут це 1 HOT = 1.2 NEAR.

Case Boom

На початку проєкту ця активність відбулася двічі. На даний момент немає певності, що вона повториться, але згадати про неї варто. У ній можна було купити скриню з випадковою нагородою за ціною від 0.1 до 1 HOT за одиницю.

В перших хвилях активності середня ціна за один витрачений HOT була $10. Проте бувало, як більше так і менше.

Firedrop

Інформацію про різні дропи можна знайти у телеграм-каналі екосистеми. Розробники різних проєктів оголошують активності кілька разів на тиждень, де можна заробити як HOT, так і іншу криптовалюту, включаючи USDt.

Так останнім часом було популярно роздавати токени $HAPI $BLACKDRAGON та $NVIDIA за умови, що ви робите SWAP із NEAR на UWON чи USMeme. При цьому нагорода визначалася випадково в межах 1–10 доларів в еквіваленті.

Зворотня сторона

Багато активностей вимагають наявності певної суми доларів, NEAR, UWON чи інших токенів на вашому акаунті, що потребує фінансових витрат. Однак, якщо підійти до справи з розумом, ви зможете заробити на цих інвестиціях та активностях від HOT. Втрати на комісіях чи транзакціях будуть невеликими порівняно з прибутками.

Із токенів в гривню

Також вам потрібно розуміти як отримати гривні із всіх цих активностей. Треба виконати кроки:

  1. Перевести будь-які зароблені монети в $NEAR
  2. Вивести його на біржу на кшталт Binance чи Bybit
  3. Продати $NEAR на долар ($USDT) — відео із інстуркцією для Bybit
  4. Продати цей $USDT в гривню через P2P собі на картку.

Висновок:

Не забувайте, що майнінг на HERE wallet — це гра. Але в цій грі можна заробити, що є великою перевагою. Наразі можна заробити близько 100 доларів на місяць, якщо активно слідкувати за можливостями. Конкретна сума заробітку залежить від кількості активностей, виконаних завдань та вашої удачі.

Цікавлять дропи чи майнинг? Переходь за посиланнями:

--

--