Study guides

Q: 50 percent off and a further 50 percent off what is your savings?

Write your answer...

Submit

Related questions

50 percent off means 50% discount applied to a quantity. Example: 50% off $100 = $50.

0.5 x 6.09 = 3.045. Therefore, 50 percent off (and indeed, 50 percent of) 6.09 is equal to 3.045.

20% off of 50 = 40

the next extra 50 percent off sale at Dillard's is today.

50%=26

50% off of 45.00 = 50% left of 45.00 = 45.00*50/100 = 22.50

18 - (50%) = 9

50% of 26.99 is 13.495

A 50% discount is half off, and a 33.33% discount is one third off.

40 percent of 50 = $20

50% off 80 dollars = 40 dollars.

50% off of 400 dollars is 200 dollars

$1.25

50% off of 44.95 = 50% [left] of 44.95 = 44.95*550/100 = 22.475

50% of 250 = 250*50/100 = 125. And 50% off = 50% left. So the answer is 125

50 - 90% = 50 x (1 - (90/100)) = 50 x 0.1 = $5 Therefore, 90 percent off 50 dollars is equal to 5 dollars.

Subtracting 75 percent from 50 gives 50 x (1 - (75/100)) = 50 x 0.25 = 12.5.

50% off = 50% left. 50% left of 300 = 300*50/100 = 150

438 x .50 (50%) = 219

(160)*(.50) = 80

50% off 1.88 = 1.88 - (0.50 x 1.88) = 0.94

50% off of 14 = 14 - (0.5 x 14) = 7

20% off of 50 pounds is 40 pounds total!

35% of $50 is $17.50; therefore, 35% off of $50 is $32.50.

50 percent off of 69.90 is half of 69.90 (which is 34.95) You then subtract 34.95 from 69.90 to get your answer (34.95 [which is half])