Nightingale
Published in

Nightingale

Outlier Adatvizualizációs
Konferencia — Jelentkezz előadónak!

Az eredeti angol nyelvű felhívás itt található.

A Data Visualization Society 2021. február 4-én és 5-én tartja az Outlier Online globális adatvizualizációs konferenciát. Amennyiben szeretnél előadni, vagy workshopot tartani, úgy töltsd ki az itt található jelentkezési űrlapot. Az Outlier konferencia nagyszerű lehetőséget nyújt számodra, hogy kapcsolatokat építs, bemutasd az adatvizualizációs tudásodat potenciális ügyfelek és együttműködő partnerek számára, és tapasztalataid megosztásával segítsd az adatvizualizációs szakemberek következő generációját.

Célunk, hogy a konferencia programja a lehető legsokszínűbb legyen. A sokszínűség — sok egyéb mellett — jelenthet bőrszínt, nemet, országot, kultúrát, tapasztalatot, hátteret, technikai tudást. A konferencia egyben a globális adatvizualizációs közösség közös ünnepe kíván lenni, amely időzónától és nyelvtől függetlenül a világ minden tájáról várja az előadókat és résztvevőket.

Félsz, mert soha nem adtál elő még korábban? Nem probléma! Attól tartasz, hogy még nincs elég tapasztalatod? Akkor máris van egy sajátos szemszöged! Szeretnél előadni, de csak a saját nyelveden érzed magabiztosnak magad? Teljesen rendben van! Sőt, még inkább arra buzdítunk, hogy jelentkezz!

Jelentkezz!

Az előadók jelentkezési határideje: 2020. december 1. Várjuk a jelentkezésedet, amit itt tehetsz meg.

Esetleg már jelentkeztél? Ha szeretnél, akkor így tudsz segíteni a konferencia terjesztésében:

Segíts, hogy mindenkihez eljuthassunk!

Annak érdekében, hogy a konferencia programja a lehető legsokszínűbb legyen, szeretnénk összeállítani azoknak a szervezeteknek a listáját, akik részt vennének a konferencia terjesztésében. Itt van azoknak a szervezeteknek a listája, akikre, mint lehetséges partnerekre gondolunk. Kiket hagytunk ki? Add őket a listához! És ha van hozzájuk kontaktod, akkor oszd meg velünk is.

Fordítás: Bátorfy Attila

--

--

We moved to https://nightingaledvs.com!

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store