Ciència de Cine: La tortuga vermella

La UIB ha preparat un cineforum al voltant del film La tortuga vermella (La tortue rouge).

La ciència i el cinema és l’eix del cinefòrum, Ciència de Cine, amb la projecció de La tortuga vermella (‘La tortue rouge’), una pel·lícula d’animació sense diàlegs estrenada el 2016 i coproduïda entre França, Bèlgica i el Japó, dirigida per Michaël Dudok de Wit, que explica, com si fos un cant a la natura i a la vida, la història d’un home que tracta de sobreviure a una illa deserta, rodejat de tortugues i crancs.

Pel·lícula: La tortuga vermella
Hora: 20.30 hores
Lloc: Sala Augusta, sala 1, Palma
Durada del film: 80 minuts

Presentació i cinefòrum: Javier Matesanz (crític de cinema) i Samuel Pinya, investigador principal del grup de recerca d’Ecologia Interdisciplinària de la UIB i responsable del projecte Biodibal.

Inscripcions aquí

+ info: les places són limitades (300 persones) i per això us recomanam inscripció prèvia i gratuïta en aquest formulari indicant el vostre nom i nombre de places que necessiteu. Us recomanam que a partir de les 20 hores sigueu a l’entrada de la sala 1 de la Sala Augusta (av. del Gran i General Consell, 2, devora la plaça d’Espanya, Palma). Primer entraran a la sala les persones que hagin fet inscripció prèvia; després hi entraran les altres, igualment de franc, fins a exhaurir la capacitat de la sala. Després de la projecció de la pel·lícula hi haurà un petit cinefòrum que acabarà a les 22 hores per poder assistir, si voleu, a la cloenda de la festa de la Nit Europea de la Recerca, que començarà a partir d’aquesta hora a la plaça d’Espanya de Palma. A totes les persones que hagin assistit a la projecció de la pel·lícula i el cinefòrum els repartiran tiquets per a una consumició a preu reduït a la furgoteca (food truck) instal·lada a la plaça d’Espanya amb motiu de la Nit Europea de la Recerca.

--

--

La Nit Europea de la recerca és un projecte europeu de divulgació científica promogut per la Comissió Europea dintre de les accions Marie Sktodowska-Curie del programa Horizonte 2020, que té lloc simultàniament en més de 250 ciutats europees des de 2005.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store